Klassisen liituraita kauluspaidan yhdistäminen arkeen

Ajaton liituraitainen kauluspaita, kuulu naisen perusvaatekappaleisiin. Ikävä kyllä, minulla ei sellaista ole koskaan ollut, mutta törmäsin täydelliseen versioon Marc O'Polon putiikissa ja nyt se on minun ostoslistallani. Olen karttanut aina sinistä väriä vaatevalikoimissani, joten nyt teen poikkeuksen ja jäin pohtimaan mihin sen oikein yhdistän, jos en kerran omista muuta sinistä, kuin farkkuja.

Timeless and classic pinstripe shirt should belong to every woman closet. Unfortunately I have never own that kind of shirt, but I found a perfect one from Marc O'Polo store and now it's on my shopping list. I have always badger a color blue in my closet, so now I'm making exception. I really have to think how I'm going to style this shirt, because only blue things that I own are blue jeans.


Moni kokee sinisen liituraitaisen kauluspaidan toimistovaatteeksi ja karttaa sitten niiden käyttöä. Itse koen sen sopivan myös niin monen muunkin kanssa, kuin pelkän jakkupuvun. Joten tässä tulee muutamia kokonaisuuksia, miten yhdistää ajaton, klassinen kauluspaita arjen menoihin.

I think most of the people think that blue pinstripe shirt is only an office shirt, the kind of shirt what every secretary wears. But I think that is not the case. Here are few different looks, how you can style your timeless and classic pinstripe shirt for daily use. 

*Yhteistyössä: Zalando

Ei kommentteja