Laukussani on ovi Narniaan

Yritän pitää laukussani juuri tarpeellisen määrän tavaraa, en yhtään mitään turhaa. Harmikseni tarpeellista tavaraa on yllättävän paljon, joten pikku laukkuun on pakko ottaa vain ne tärkeät: puhelin, lompakko, avaimet, käyntikortit, huulirasva ja -puna. 

I try to keep my purse light, unfortunately that is a hard task and when I choose a clutch, I have to keep it very simple. I need to take only the necessary things with me; phone, keys, wallet, business cards and lip balm and -stick.
Tavallisena päivänä isomman laukun kanssa, laukussa on paljon muutakin; vesipullo on niistä yksi ehdoton, mutta välillä se unohtuu keittiönpöydälle. Nesteytys on tärkeää ja on helppoa, kun janon yllättäessä, vesipullo on käden ulottuvilla. Laukustani löytyy mm. myös meikkipussi, joka ei kyllä sisällä meikin meikkiä. Siellä on laastareita, buranaa, närästyslääkettä, tamponeja ja käsidesi, yllättävät rakot ja menkkakivut taltutetaan näillä helposti.

Kalenteri löytyy myös aina mukana, samoin kynä. En ole koskaan oikein innostunut puhelimen omasta kalenterista, sillä söpö mikki hiiri kalenteri on vain paljon parempi, ja kalenteri muuttuu sisältäkin oman näköiseksi, kun tylsyyksissä voi piirrellä kuvioita sivujen yläreunaan. Talven astuttua pois kevään tieltä, ilmestyy laukkuuni myös sateenvarjo, tosin usein se kyllä on myös jossain aivan muualla, kuin laukussani sateen ilmestyessä. Jos se ei ole laukussani, löytyy se silloin ulko-oven nurkalta...

Yritän pitää tavarat minimissä, sillä puhelimen etsintä laukun pohjalta on mahdoton tehtävä, jos sieltä löytyisi vielä muuta roinaa. Välillä tosin tuntuu, että jo nyt puhelimen löytö omasta laukusta tuntuu mahdottomalta, aivan kuin laukku olisi muuttunut Narniaan meneväksi oveksi. 

An ordinary day, when I'm using my bigger bag, I have more things with me. Example water bottle, I need to be hydrated and when I feel thirsty, the help is near. I also carry a makeup bag with me, but there is not a single makeup in there. It holds in aspirin, bandits, tampons and heartburn medicine, this way I can avoid a pain from blisters and PMS. 

My calendar is always with me. I never got in to using my phone own calendar apps, so this is my way. And also my Mickey Mouse calendar is so damn cute and when I'm bored I sketch little drawing on pages. When winter is over and it's time for Spring I start carrying umbrella with me, you never know when it's gonna rain. Most of the times I do forget it home.

So I try to keep it simple, no extra stuff, what I don't need with me all day every day. Because if I would have any more stuff with me, finding my phone would be mission impossible, sometimes it feels now like that, like my purse would be the door to Narnia.

2 kommenttia

 1. Mulla on se ongelma, että kännykän ja avainten lisäksi laukussa on AINA miljoona muutakin juttua. Nenäliinojen, koulukirjojen ja kynien seasta on hankala löytää lompakkoa, kun kassa odottaa käsi ojossa maksua ostoksistani. Kuitenkin koen, etten selviäisi päivästäni ilman tavarapaljoutta.
  Ehkä mä tämän postauksen myötä innostun karsimaan laukkuni sisältöä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli ennen aivan sama ongelma, tavaraa oli aina niin paljon! Totesin vain etten oikeasti tarvitse niitä kaikkea. :)

   Poista