All aboard

Aah ihanaa on saada kevät takit taas käyttöön! Tämä musta biker takki oli heräte ostos viime kesänä ja olen enemmän kuin tyytyväinen että ostin sen takki kokoelmaani. Etsin silloin tosiaan mustaa nahkatakkia, mutta ehkä tämä onkin jotenkin käytännöllisempi? Se ei tee asusta aina niin rock henkistä, vaan jättää asuun keveyttä. Vaikka ei kyllä näyttäisi tämä valkoinen pitsitoppi yhtään huonolta mustan nahkatakin alla, voisi näyttää ehkä liiankin hyvältä; tyttömäisen ja rock hengen yhdistelmältä.

It’s so nice that we can start using our spring jackets again after a long break. This biker jacket was something that I found while I was looking for a black leather jacket, but I think this is more practical, isn’t it? It doesn’t make every look so rock edge, even though this white lace top, would look pretty damn good under a black leather jacket.
Tässä asussa on myös toinenkin joka oli heräteostos, nimittäin tuo kukka kaulakoru, jonka hankin muutama viikko takaperin. Yksinkertainen, mutta silti niin näyttävä, koko kokonaisuus on täydellisen epätäydellinen ruostuneisiin juniin nähden taustalla. Mutta siinä on se kauneus, vanhat, ruosteiset junat ja tyttömäisen naisellinen asukokonaisuus niiden vieressä tuo sitä jotain näihin kuviin.


I am wearing something else too, which was impulsive by, the necklace. Simple but still makes a statement; the whole look is pretty perfectly unperfected when you look the rusty trains at the background. But I think that is the thing, what’s make the pictures so beautiful; old, rusty trains next to a feminine and girly girl. 
Jacket Vero Moda / Top Forever 21 / Jeans Vero Moda
Watch Michael Kors / Shoes Dinsko

Kuvat: Ilari Lehtinen

Ei kommentteja