torstai 20. huhtikuuta 2017

Päähäni ei mahdu ajatus, että vielä ei ole lämmin kevät

Pääsiäinen tuli ja meni ja nyt on päästy yli suklaa övereistä, tosin eilen otin askeleen taaksepäin ja vedin illalla sipsi överit romanttista komediaa katsoen. Nyt on saa taas pitää taukoa liiallisesta herkuttelusta parin viikon ajan, ennen kuin vappu iskee kohdalle. On hyvin hankalaa edes yrittää päästä kesäkuntoon, kun tulee vastaan tällaisia herkuttelu juhlia. Tähän on kyllä vain helppo vastata, ettei tarvitsi syödä niin paljon, mutta nyt vain itse hillintä ei riitä.

Easter came and passed away and now we are all recover from chocolate overload, well I did take a step back yesterday and had a chip overload as well while watching romantic movie on tv. Now it's the time take a break from sweets about two weeks before it's first of May. It's a challenge to get a beach body, because all these delicious fests are coming along.
Karkki övereistä minun ei tänään kyllä pitänyt puhua, vaan siitä kuinka olen jo niin asennoitunu kevääseen, etten vain ymmärrä että lämpöiset kevät kelit eivät ole vielä saapuneet Suomeen. Jotenkin Lontoon lämpötila vain iskeytyi päänuppiini, enkä halua tajuta, ettei samanlaisissa vaatteissa kerta kaikkiaan pärjää vielä täällä.

Mekko kelejä on niin ikävä, vaikka Lontoossakin olisi pärjännyt hyvin ilman sukkahousuja ja takkia, oli ensimmäisenä päivänä pakko niissä silti vielä pitäytyä. Olin hieman flunssainen, kun reissuun lähdin, joten ajattelin että en ainakaan huonompaan suuntaan joudu, jos puen hieman varman päälle. Ja tämä oli juuri sopivasti hieman koleissa museoissa. Asukuvat ovat otettu Tower of Londonin tornissa, tosin tähän hätään en muista ollenkaan missä niissä.

I actually didn't come here to talk about sweet overload, but to tell how I am in spring mood and I can not understand that those warm spring weathers aren't here. I can not shake the idea off that it's not as warm here as it was in London, even I am shivering outside, still it doesn't go to my head at the next morning. I can't go out wearing the same clothes as I did in London, it's not so warm yet.

I so miss those dresses weathers, in London you didn't need pantyhose or jacket, but at the first day I didn't dare to go without them. Before I left on this trip I had a little flu, so figured if I stay little warmer than others, my health won't go down the hill. And this outfit was just fine choice to visit at chilling museum. The outfit photos were taken in one of the towers in Tower of London. 
Jacket Vero Moda / Dress Jeane Blush / Shoes Dinsko / Bag H&M

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuo mekko! ♥ Oottelen kyllä kans vähä keväisempiä kelejä, koska tänäänki täällä on satanu koko päivän :/

    http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

    VastaaPoista