perjantai 12. toukokuuta 2017

Culotte housut

On tämä kyllä kummallinen tämä Suomen kevät; ensin paistaa aurinko, sitten sataa vettä, vähän ajan päästä tulee rakeita ja sitten lunta ja sama rundi alkaa uudelleen. Jos on säätietoihin luottamista, pian taas saadaan lämpöä kehiin, mutta tuskin vielä saadaan lähiaikoinakaan kunnon shortsi kelejä.

Tyydytään siis lomakuviin, jolloin sai käyttää kevyitä vaatteita ja päivän selvisi ilman takkia. Näistä mustista väljistä housuista tulee kyllä minun kesän luotto pöksyni. Yllättävän vilpoiset, vaikka olisikin reilu kaksikymmentä astetta lämpöä.
Finnish spring is bit odd, first the sun is shining then it start to rain and soon it's snowing and then it all start again. Now I have to just settle to watch holiday pictures. I want to go out without a jacket, I want to wear these culottes trousers again; these pants are going to be my favorite ones at this summer. These are cool even it would be twenty degrees warm.

Muistan hyvin että viime kesänä nauroin näille housuille, ne näyttivät mielestäni aivan pyjama housulta ja suoraan 70-luvulta, mikä ei tosiaan ole mielestäni muodin kulta-aikaa, ei sitten yhtään. Nyt kun on näitä katsellut katukuvissa ja muotilehtien sivuilla on vain pakko myöntää että onhan nämä hienot kuin mitkä ja mukavat!

I remember that last year I hated these kind of pants, they looked like a pajama pants and straight from 70's. I'm not a fan of 70's, but now I like these, maybe I get used to watch these in fashion magazines and on street view. Now I'm saying that these are awesome and so comfy! 
Top Asos / Culottes Zara / Purse H&M
Sneakers Dinsko / Watch JetSet Addiction

2 kommenttia:

  1. Super kiva asu! Mustavalkoraitainen paita olisikin itsellä juuri hakusessa! Kivoja kuvia muutenkin blogissasi :)

    http://simplylovingstyles.blogspot.fi

    VastaaPoista