Miten stailata Culotte -housut

Tämän kesän trendi housut ovat ehdottomasti culottet, eli super väljät vajaamittaiset housut. Tosi moni varmasti vierastaa näitä housuja aika paljon, onhan ne nyt näyttävät ja erikoiset. Mutta kun stailaat housut oikein, kokonaisuus näyttää todella tyylikkäältä ja saat varmasti katseita kadulla, enkä nyt puhu niistä katseista "mitä ihmettä tuolla on päällä?" Vaan "näyttääpä tuo mimmi hyvältä!"

Culottet sopivat niin lyhyille kuin pitkille ihmisille, lyhyimmillä niistä saattaa tulla kokopitkät housut, mutta toimivat heillekin loistavasti. Jos ole lyhyt, kiilakorko sandaalit toimivat erinomaisesti sinulla, varsinkin jos tuntuu että lahkeet tulevat kovasti tielle. 

Jos olet hieman isokokoisempi tai isorintainen, unohda vaakaraita. Sillä housut ovat jo levetä, et halua leventää enään yläkroppaasi että näyttäisit vielä isommalta mitä oikeasti olet. Suosi laskeutuvia puseroita ja isoja kuoseja.

Jos sinulla taas on pienet hartiat ja olet pieni rintainen, voit hyvillä mielin käyttää vaakaraitaa sekä muhkeita jakkuja näiden housujen kanssa. 

Tässä tulee muutamia asukokonaisuuksia, miten stailaat culotte housut trendikkäästi. Muutama kokonaisuus on hieman sporttisempi ja osa taas hieman astetta naisellisempia. Mikä alla olevista asukokonaisuuksista on sinun suosikkisi?


// This summer trend trousers are cullotte trousers; airy fabric and ankle length are in at this summer. I bet lot of you guys shy away these pants, but if you style them right, they actually look pretty damn good.

If you are really tall you can pull it off very easily, if you are a short one, these probably are full length for you, but it doesn’t matter. If the trouser legs are on your way, try heels it makes you taller and you won’t step on your pants again.

If you are little bigger or you have big breasts, forget about horizontal stripes with these pants so you won’t look bigger than you actually are. Try landing materials on blouses and use big prints.

If you have small shoulders and breasts the horizontal stripes are your friend, you can also add big coats also with these pants and it still looks good.

I made few looks for you to show how you can style these trousers. Few of them are more sporty casual than others. Which one is your favorite? 

Watch Even&Odd / Sneakers Nike / Trousers Kaffe / Hoodie Cream / T-shirt Even&Odd

Top New Look/ Heels Tommy Hilfiger / Trousers Kaffe
Bracelet Alexander McQueen / Vest Even&Odd

Top Mint & Berry / Sandals Anna Field / Trousers Kaffe /
  Sunglasses Q/A / Ring Ted Baker  / Watch Even&Odd / Bag Ralph Lauren

Top Topshop / Sandals Lazamani / Necklace Aldo / Trousers Kaffe
Jacket Noisy May / Bag Ralph Lauren

Bag Ralph Lauren / Sandals Anna Field / Trousers Kaffe / Shirt Petit Bateau/ Watch Even&Odd

*yhteistyössä: Zalando

Ei kommentteja