Korkokengillä metsässä

Ihanaa juhannusta, vaikka sää onkin hieman viileämpi kuin olisin toivonut, on onneksi aurinko pilkahtanut pilvi verhon välistä aina silloin tällöin. Tämän vuoden juhannus vietetään rauhallisesti kotipuolessa perheen kesken, grillaten, pelaten pelejä ja juoden sivistyneesti hieman kuohuvaa.

Luulen että monet nousevat tänä aamuna krapulan kourissa, mutta onneksi se on ohimenevä olotila ja rasvainen ruoka auttaa, mikä on oiva syy grillata hampurilaiset tai tilata pizzaa aamuksi. Minun aamuni taas ollut rauhallinen, saan aloittaa aamuni rauhassa terassilla istuen yöpuku päällä, kirjoittaa blogia  ja juoda kupillisen teetä.

// The weather is not ideal for Mid-Summer, but luckily the sun has said hello in middle of clouds. I’m spending my holidays back home with my family; playing board games and drinking sparkling wine in a civilized way.

I think most of Finnish people are suffering hungover  this morning, but luckily it’s just temporary and what a great reason to barbeque something greasy, maybe a burgers or just order pizza online. My morning is nothing like that this time; I can start my day nicely. Right now, I am sitting on our terrace enjoying a cup of tea and writing this post.
Nämä kuvat kävin kuvaamassa eilen pellon laidalla, kun asuu lähiössä poissa suurkaupungista, ohikulkijoille ei ole arkipäiväistä että joku on kuvaamassa pellonlaidalla asukuvia korkokengissä, ihmetys on vallan suuri ja monesti se ei myöskään jää sanomatta. Välillä on hauskaa aiheuttaa iloista hämmennystä täällä kotipuolessa.


// I took these photos yesterday on the edge of the field, when I’m not in big city it’s really strange that someone is taking her outfit pictures on field wearing high heels. People are so confused when they are walking by and sometimes they have to spill it out. I don’t mind, I like to make people amused by my actions.
Dress Vila / Sweater Marc O'Polo / Pumps Bianco

10 kommenttia

 1. Ihanat korkkarit! Näytät vähän siltä laulajalta, Vilma Alinalta :D

  http://kanervaneuvonen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! 💗 Noista tuli heti jotenkin kunnon kesäfiilis, vaikka tää ah- niin harmaa Suomen kesäsää väittää mulle muuta.

  VastaaPoista
 3. Haha, voin kuvitella ohikulkijoiden ihmetyksen kun oot kuvia ollu ottamassa tuolla pellonvarressa. :D Mut hei, mä asun Tukholmassa keskellä vilkasta ympäristöä, ja ihan yhtä lailla täälläkin saa huvittuneita katseita ku pistää kameran itselaukasimelle ja alkaa poseeraamaan, vaikka vois luulla et Tukholmassa nyt näkee kummallisempiaki juttuja!

  Voi ku kiva yksityiskohta toi nilkkakoru sun asussa! Niitä vois iteki käyttää useemmin juhla-asuissa, joissa kengät on yksinkertaset :) Sopii tosin hyvin!

  https://laura-linnea.blogspot.se/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha voin kyllä uskoa. Mun mielestä nilkkakorut on jäänyt liian taka alalle nykyään, mutta ihana lisä asustukseen, kuten mainitsitkin :)

   Poista
 4. Ihanan kevyen ja hempeän näköinen asu! Tykkään tosta mekon keveydestä ja neule tuo kivaa kontrastia siihen vielä.

  VastaaPoista