Onnea tuova tuoksu kesälle

Kesäkuu, en voi vielä käsittää miten voi olla jo kesäkuu. Mutta kun kerta on jo kesä tai ainakin pikkuhiljaa rupeaa kesäaurinko paahtamaan taivaalla, on myös aika vaihtaa myös parfyymit hieman kesäisimmiksi. Minulla on kasapäin erilaisia hajuvesiä, mutta nämä kolme ovat tällä hetkellä ne suosikkini.

// I can’t believe it’s already June, but if the summer is really here it is time to change our perfumes to a more summer vibe. I have a lot of different kind of perfumes, but these three are my favorites right now.
Mielestäni parhaimmat hajuvedet ovat ne makeat, karkkiset jopa hieman imelät. Oikeastaan jos joku kammoksuu niitä ällön imeliä tuoksuja, ovat ne luultavimmin juuri minun suosikkejani. Nämä tuoksut muistuttavat minua kesästä varsinkin viisi vuotta sitten Lontoossa ollessani, hankin Laurellen hajuveden Pink Party ja se tuo minut aina takaisin Lontooseen lakritsin ja vaniljan tuoksun kera, en ole edes varma sisältääkö tämä tuoksu oikeasti lakritsia, mutta haluan uskoa että nenäni haistaa oikein. 

//I love sweet scents, the ones which smell like candy, syrupy scents are the best ones. I bought this one, five years ago in London and every time I smell this Laurelle Pink Party perfume the licorice and vanilla takes me back to London.
Toinen makea tuoksu on Victoria’s Secret  Strawberries & Champagne vartalotuoksu, tämä tuoksu on ollut minun onnentuoksuni, en tarkoita että olisin voittanut lotossa tämän takia (en ole lotonnutkaan moneen vuoteen, joten en tiedä toimisiko tämä siinäkin) tai saanut työpaikkaani tämän ansiosta, mutta pienissä jutuissa tämä on ollut onnen kaluni. Muistan pari vuotta taaksepäin, kun olin iltaa viettämässä ystävieni kanssa ja silloinen ihastukseni oli pyytänyt minut ulos samana iltana, kun olin tätä päivällä sumuttanut vartalolleni. Hyvin mahdollista että tuoksu ei auttanut ihastukseni päätöksen teossa, mutta onnen tuoksuksi se on jäänyt. Nyt kyllä olen käyttänyt jonkin aikaa tätä päivittäin ja pahoin pelkään että onnen aineet ovat jättäneet minun tuoksuni, ehkä tätä pitäisi käyttää vain niissä tilanteissa, kun tuntuu että lisä onni tekisi terää.

//Another sweet favorite is fragrance mist from Victoria’s Secret, Strawberry and Champagne has been my lucky charm. I have never won a lottery or get a dream job because of this, but I believe it gives me luck on simply things. I remember that few years ago my crush asked me out, while I was wearing this, but maybe the scent didn’t make up his mind to ask me out, but this scent has been my lucky scent. I started to wear this daily a month back and I think the charm as fell out, maybe I should use this only on special occasion.
Kolmas tuoksu ei ole makea vaan kukkaistuoksu, Marc Jacobsin Oh Lola! tuoksu on keveä ja juuri sopiva kesäksi. mansikoiden, vaniljan sekä pionien tuoksu pääsee tässä tuoksussa valloilleen, kun suihkaisee kevyen pilven ilmaan ja kävelee sen läpi, kukkaista tuoksua tulee juuri sopivan verran, että minun nenäni jaksaa sitä haistella.

//A last one is a flowery one, Marc Jacobs Oh Lola! This is a mixture of strawberries, vanilla and peonies when I spray light cloud on air and walk right through it, the light scent will stay on and it is not too strong for my nose.  
Muistathan kun käytät hajuvesiä kesällä, että et suihkauta niille alueille mitkä jäävät paljaiksi auringolle. Esimerkiksi jos sinulla on päälläsi shortsit ja avonainen toppi, älä suihki tuoksua jalkoihisi tai rintakehällesi, sillä aurinko ei rusketa ihoasi tasaisesti näiltä paikoilta missä hajuvettä on suihkautettu. Tällä asukokonaisuudella voit suihkauttaa tuoksua keskivartalon kohdalle, niin saat silti tuoksun tuoksumaan ihollasi. Jos aiot viettää koko päivän rannalla aurinkoa ottaen, älä käytä hajuvettä ollenkaan, muistathan vain levittää tällöin ihollesi kunnon kerroksen aurinkorasvaa.

//Please remember that you won’t wear the perfume on a clear skin if it is sunny. Example if you are wearing just shorts and round neck top, do not spray perfume on your legs and cheats, if you do the tan will not spread smoothly you can still spray perfume on your waist. If you are spending the whole day at beach taking tan, don’t use perfume at all. //

3 kommenttia

  1. Herkulliset kuvat :) Ei kun tuoksuostoksille...

    VastaaPoista
  2. Toi Marc Jacobsin tuoksu vaikuttaa ihanalta! Tykkään kaikista pulloistakin! :D

    https://taruanuelina.blogspot.fi/

    VastaaPoista