Must have tuote rantapäivän jälkeen

Aurinkoisen kesäpäivän must have tuote, on after sun voide Yves Rocherilta. Paloin toissapäivänä Suomenlinnassa ollessani, vaikka päivä olikin osan aikaan pilvistä, sain silti kaiken irti auringosta ja vähän liikaakin, illalla olkapääni ja rintakehäni olivat aivan punaiset. Paloin myös sen takia että unohdin laittaa aurinkorasvaa, kun lähdin kotoa liikkeelle. En vain jotenkin osannut ymmärtää että ne pilvet luultavasti häipyvät auringon edestä ja palamisen mahdollisuus on suuri.

Tämä Yves Rocherin after sun voide on siitä hyvä, sillä se sisältää Sea Holly – uutetta joka suojaa ihoa ja edistää sen kauniin kullanruskeaa sävyä. Keveän ja raikkaan koostumuksen takia se tuntuu ihanalta iholla ja levittyy helposti iholle, eikä iho jää ollenkaan tahmeaksi. Palaneelle iholle tämä on täydellinen, ei tarvitse enää mitään hunaja jogurtti vippaskonsteja, kun tämä purnukka löytyy kylpyhuoneen hyllyltä.

Kun olen ollut koko päivän auringossa, rannalla tai ihan muuten vain pihalla, käytän aina iltaisin tätä rasvaa, tätä voi tietenkin käyttää myös muulloin kuin auringossa olon jälkeen.
Aurinkoisen päivän jälkeen iho on hikinen, nihkeä ja suihkunjälkeen kun levität, tämän voiteen saa se sinun palaneen ihon rauhoittumaan, rusketuksen korostumaan ja tietenkin kosteuttamaan ihosi.
Oma purnukkani on viime vuonna hankittu, tämä purkki on saanut nyt päivityksen ja tämän ihanuuden löydät edulliseen hintaa Yves Rocherilta, löydät tuotteen suoraan tästä.
// My summer must have product is an after sun lotion from Yves Rocher. I burned my skin few days back spending whole day in Suomenlinna, even the day was cloudy a time to time, my shoulder and chest was red when I got home. Well I can’t blame the sun; I forgot to put sun cream on before I left the house.

This lotion is the best, it includes Sea Holly extract, which protect your skin and highlight your tan. Light, soothing moisturizer is easy to apply; it doesn’t make your skin sticky. And it works like a charm if your skin has been burned. Apply this after a shower, it enhance and hydrate your skin perfectly.

I have bought my lotion a year ago, so the bottle has changed it style. You can find this refreshing after sun lotion from Yves Rocher online store right here

*Yhteistyössä: Yves Rocher

Ei kommentteja