Nilkkakorut takaisin muotiin

Oletteko huomanneet että nilkkakorut ovat jääneet muodissa taka-alalle? En tajunnutkaan tätä ennen kesäkuuta, kun löysin omani pölyyntymässä korurasiassani juhannuksen tienoilla. Viitisen vuotta sitten niitä sai aina lahjaksi ja nyt en edes muista milloin olisin niitä viimeksi käyttänyt.

Nämä hennot sirot korut ovat kiva lisä, kun käyttää avokkaita, balleriinoja tai loafereita. Kuhan nilkat ovat paljaana, niin mikset lisäisi siroa korua koristamaan nilkkaasi? Voi olla ettei näistä vielä lähi aikoinakaan tule trendiä, mutta entä sitten? Ei ne mauttomiakaan minusta ole, ei sitten läheskään. Uskon että monella muullakin siellä ruudun takana nilkkakoruja pölyyntymässä korurasioissa, joten eiköhän oteta nämä korut taas uudelleen käyttöön? Minä ainakin ajattelin ottaa, pientä säihkettä kesään.

// Have you noticed that ankle bracelets have disappeared from fashion? I haven’t actually noticed it before, but I just found out mine in my jewelry box last month and I can’t remember when I last time wore it.


These are a nice touch to outfits, if you’re wearing pumps or flats. It the ankle is bare, why wouldn’t you add something petite. I don’t think these jewels become a hit soon, or even next two years, but who cares. These are not tacky, not even close. I think that most of you have ankle bracelets lying around, so I say let’s use them again. I will add little sparkle in to my summer looks. 
Top Vero Moda / Skirt Nelly / Necklace H&M / Pumps Bianco / Ankle bracelet Kalevala

2 kommenttia

 1. Kiva tämä asu! <3 jotenkin ihanan tyttömäinen :) Tykkään myös koko blogistasi! Varsinkin sisällöstä. Ulkoasua voisi ehkä vähän vielä parannella, koska nyt se tuntuu tosi levottomalta, liekö suuri mainosten määrä myös vaikuttajana. :)

  www.hennam.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) on kiva kuulla että pidät blogistani. Hyvä että sanoit ulkoasusta, oma silmä on niin turtunut jo tähän, kiva saada toisen mielipide :)

   Poista