Takki mukana kesälläkin

Tämän viikonlopun tai itse asiassa perjantain ja lauantain vietän ihka enimmäistä kertaa festareilla. Monesti on ystävien kanssa mietitty festareille lähtöä, mutta nyt vihdoin ja viimein pääsin kokemaan tällaisen musiikki tapahtuman. Ensimmäinen Weekend festival päivä on takana, kengät aivan kurassa, jalat kipeänä ja kasvoni ovat ylläpäätä glitterissä, myös yön jäljiltä osa on siirtynyt jostain ihmeensyystä käsivarteeni. Mutta hyvin mielin lähden toiseen päivään, kunhan vain emme joutuisi jonottaessa taas kaatosateen uhreiksi.

// I have spent this weekend, well Friday and Saturday at Weekend festivals. I have never been before at music festivals so this is pretty great. First day is behind, my legs are so sore, my boots are all over dirt and glitter is everywhere! But I love it, I can’t wait the next day. I hope that rain will not ruin are waiting in a line again.

Tämä asukokonaisuus ei ole ollut festareilla mukana, vaan toimi kesäteatterissa pari viikkoa taaksepäin. En ole raaskinut lähteä juuri mihinkään ilman takkia tai neuletta, jotenkin vain aivonystyrät eivät ymmärrä, että takille ei ole joka päivä käyttöä. Hyvin takki meni harteilla lämpöisenäkin päivänä, säästyivätpähän olkapäät palamiselta, kun on jotain suojana. 


// This look was not my festival outfit, but I wore it in Summer Theater two weeks back. I don’t know why but I barely leave the house without a jacket or a cardigan. I think my brains, still think it going to be cold, even it’s not. But however the jacket was good to stay on my shoulder, I avoided burned skin because of that.
Top Mango / Skirt Vero Moda / Jacket Vero Moda / Watch JetSet Addiction


Ei kommentteja