Viimeinen tehtävä suoritettu bucket listalta

Sub lautailua, grillaamista, frisbeegolfia ja tenniksen pelaamista, siitä oli minun viikonloppuni tehty. Yllättävän sporttinen viikonloppu, mutta hieman tasoitusta viime viikoille, jolloin en ole urheillut yhtään, muuta kuin bussipysäkille ja takaisin. Sub laudalla pysyin pystyssä, vaikka tuuli tekikin järveen isompia aaltoja. Frisbeetä en osaa hallita vielä ollenkaan; mäkeä kiekko on vierinyt alas ja lukemattomat kerrat törmännyt puuhun, ei ole oikein minun lajini.

Toivottavasti lämpöiset kesäilmat jatkuvat vielä pitkään, mutta jos niin käy että syksy ilmaantuu jo ensi viikolla, olen ainakin saanut vedettyä yli melkein kaikki kesän bucket listalta. Lista on ollut pitkä, mutta ei ole sisältänyt mitään erikoista. Festarit, sub lautailu, ranta vedessä kahlaaminen, tenniksen pelaaminen ja Hangossa käyminen ovat olleet pääpiirteet tänä kesänä. Vielä jos pääsisin kattoterassille nauttimaan raikkaat mojitot, olisin erittäin tyytyväinen, mutta ainakin tänä vuonna olen ollut kattoterassilla keväällä Lontoossa, joten ei haittaa jos tämä jää väliin. 

Oletko sinä saanut yliviivattua kaiken bucket listaltasi?
 

// Sub boarding, barbeque, Frisbee golf and tennis had made my weekend. Bit of sporty weekend, but its good balance for last two week when my only exercise has been walks on bus stop and back.

I hope that these warm summer days will keep going, but if the fall wants to arrive early, I have crossed almost everything on my summer bucket list. My bucket list has been quite long, but it hasn’t included anything special. Festivals, sub boarding, wading at the beach, playing tennis and visiting at Hanko, those things has been the biggest thing on my list. I still have a drinks on roof top terrace, but if that’s doesn’t happened, I don’t mind because I already had refreshing mojitos at the rooftop middle of the London this spring.


Have you done everything on your bucket list yet?

Ei kommentteja