Kuivan ihon teho kosteuttaja

Jalkani kuivuvat nopeasti, joudun rasvaamaan niitä harvase ilta. Auta armias jos unohdan suihkun jälkeen kosteuttaa sääreni, ne muuttuvat niin kuiviksi, aivan kuin iho muuttuisi käärmeennahaksi. Muistan nuorempana, kun laiminlöin tätä rutiinia ja jalkojen iho rupesi hilseilemään, mustien farkkujen sisäpinta ei ollutkaan enää aivan pikimusta. Olen huomannut että joka toinen päivä ihon rasvaus auttaa pitämään ihoni pehmeänä. Suosin paljon body butter rasvoja, käytän myös body lotionia, mutta olen huomannut että body butter kosteuttaa paremmin ja pitää ihoni parempana pidempään. Tällä hetkellä suosikki rasvakseni ja varsinkin tuoksuksi on noussut Body Shopin mustikan tuoksuinen body butter. Tämä tuoksuu aivan ihanalta, kuin kesä purkissa, eikä ollenkaan liian imelä. Herkullisen mustikan tuoksu tekisi mieli kaapia purkista suuhun samalla kuin levittää sitä iholle.

Body butter on helposti levitettävä, mutta ei aivan niin helppo kuin body lotion, rasva on paksumpaa mutta leviää ja imeytyy ihoon hyvin, rauhallisin ja pyörivin liikkein. Koska body butter on tuhdimpaa tavaraa, tarvitsee se myös hiukan aikaa imeytyä ihoon. Suosittelen tämän käyttöä rauhallisin aamuin tai sitten iltaisin, ennen pyjaman pukemista voit lakata vaikka kynnet tai pestä hampaat, ettei rasva tartu vaatteisiisi.
// My skin dry fast and I have to moisturize almost every night, if I don’t, my legs dry so fast and start to look like a snake skin. I remember when I was much younger and I didn’t has this routine, my legs started to flake. My skinny black jeans weren’t that black anymore on inside. Moisturizing my skin makes it soft and using body butters it will last longer than using body lotion. My favorite cream is Body Shop blueberry body butter, which smells so yummy that I could scoop it in to mouth.

Body butter is easy to apply, not as easy than body lotion, because it is much thicker. Using slow circling movement the butter spread easily, but because it is thicker it will need time to sink in, so do this at nigh, when you have little time before putting on your pajamas. Nail polish you nails or brush your teeth while waiting, so the butter won’t stick on your clothes.  

Ei kommentteja