Kirpeän syysaamun suosikki asusteet

Ruska rupeaa ottamaan pikkuhiljaa valtaa luonnossa. Punaiset ja keltaisen värit pääsevät valloilleen ja kirpeä ilma tekee tuloaan. Aamulla on hyvä kietoa pehmeä huivi kaulalle ja vetäistä nahkahanskat käsiin, jotta sormet pysyvät lämpöisinä. Omat luotto nahkahanskani ovat palvelleet minun sormiani jo monta vuotta ja pian minun on päästettävä ne eläkepäivilleen, sillä sormenpäissä rupeaa olemaan hyvänkokoisia reikiä.

Aamuisin on ihana ottaa oma tyylikäs take away kuppi mukaan ja täyttää se oma tekoisella kahvilla tai teellä. Mikä parasta, sinun ei tarvitse odottaa että pääset lähimpään kahvilaan ja säästät vielä rahaa. Kahvisi ei maksakaan enää neljää euroa vaan muutaman kymmenen senttiä.

//Fall colors are taking over air is getting chilly, autumn is definitely here. I love wrap a massive scarf around my neck at morning, when it’s time to head out. Wearing leather gloves to keep my fingers warm. I have to buy new ones, because my oldies are getting big holes on finger tips.

I love to grab my take away coffee to go. When you are making coffee or tea on your house you save money. Goodbye daily four euro lattes, of course sometimes it’s okay to treat yourself.

*Yhteistyössä: Zalando

Ei kommentteja