Tulevan talven it takki

Kylmät ilmat tekevät tuloaan, vaikka emme sitä haluaisikaan. Tämä tarkoittaa sitä että kaupat myyvät talvitakkeja kuin viimeistä päivää ja viimeisille matti myöhäisille on koot loppu, kaikista malleista. Niinhän siinä käy. Ensimmäiset paksut talvitakit saapuvat kauppoihin jo elokuussa, loput tulevat perässä syyskuussa. Joten ei ihmekään, kun heräät Marraskuussa siihen, että tarvitset uuden talvitakin, koot ovat jo loppu huonolla tuurilla. Itselleni käy myös näin, varsinkin kun tarvitsen oikein paksun takin. Villakangastakkeja löytää aina vahingossa ja siksi niitä onkin kertynyt vaatekaappiini jo läjäpäin. 

Keräilin Nellyn nettikaupasta takkeja pieneen kollaasiin; minkälaiset takit ovat tänä talvena muodissa. Eikä huolta, valitsin sellaisia mistä on kokoja vielä jäljellä, jos innostut joistain näistä takeista. Ja tiestikö että Nellyltä saa kaikista takeista -20%, säästetyt rahat voi käyttää mielihyvin tuleviin joululahja ostoksiin. Tämä tarjous on voimassa Nellyllä 19.11 asti, muista käyttää koodia JACKET20.

// Cold weathers are coming even we don't want it to come and clothing stores are selling their winter coats under a time limit. This means that all the good sizes are gone and once a again early bird wins. It's funny that first winter coats arrive to stores at August and rest of them comes at September. For a girl like me who loves fall, its hit way too late that I need a new winter coat. I wear wool jacket as long as I can no matter what! 


So I collected different styled jackets from Nelly, these are the ones what are in at this winter. And don't worry, I choose only those ones, which has all sizes left in stock, If you happen to like some of these so much that you must have it. Nelly is offering -20% of all coats, so now it's a good change to save little money for Christmas shopping. This offer is valuable till 19.11, remember to use sale code JACKET20. Happy shopping! 
Tänä talvena mennään klassisilla villakangastakeilla, pörröisillä takeilla, jotka muistuttavat turkkia, mutta eivät silti sitä ole. Moni on varmasti törmännyt kaupoissa näihin ufo untuvatakkeihin, hopea takki on tämän talven it tuote ja varmasti moni sitä myös kummastelee, mutta onhan se oikeasti aika hieno! Jos metallinhohto kammostuttaa voi valita tutun ja turvallisen mustan tai sinisen, kirkaspunainenkin toimii loistavasti tänä talvena.

1.Nelly One 2. Only 3. Nelly 4. Cheap Monday 5. Topshop 6. Vero Moda 7.Jacqueline de young

*Yhteistyössä Nelly

4 kommenttia

 1. Noi pörrötakit on niin ihania! Tulee lämmin olo jo sellasen näkemisestä :D Melkein sääli että mulla on jo useampi kiva talvitakki, niin ei raaski ostaa enää pörröversiota vaikka mieli kyllä tekis.

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö :) Toi on ikävä tilanne, olen ollut monesti tuossa tilanteessa että kotona on jo kasa takkeja, mutta silti haluttaisi saada uusi. Toivottavasti sinulla on enemmän itsehillintää, kuin minulla :)

   Poista
 2. Tosi kiva ja onnistunut postaus! Multa onneksi löytyykin oikeastaan nämä kaikki, vaikkakin mun untuvatakki ei ole kiiltäväpintainen tai edes sellainen puffer mitä nyt on paljon näkynyt :D Beige villakangastakki ja musta pörrötakki löytyvät, ja ovat mun lemppareita viime talveltakin<3

  Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana kuulla :) Munkin ehdottomia lemppareita ovat villakangas- ja pörrötakit <3

   Poista