Joulufiilis kadoksissa

Miten jouluaattoon voi olla vain vajaa viikko jäljellä? Vastahan sai avata ensimmäisen joulukalenterin luukun, mutta nyt se vetää jo viimeisiään. On outoa miten joulufiilis ei ole kunnolla edes vielä iskeytynyt minuun, ellei muutamaa aamua lasketa jolloin tanssahtelin keskellä asuntoani yöpuvussa kuunnellen joululauluja.


// I can’t believe that is a less than a week till Christmas. I think it was like yesterday when we could open first window from our Christmas calendars. It is really weird that the Christmas spirit hasn’t really hit on me, if I don’t count few mornings when I have jumped around in my pajamas while listening Christmas songs.
Pääkoppaan ei vain mene jakeluun, että kohta on joulu. Viime viikolla jopa koristelin joulukuuseni ja koko asunto on kyllä joulutunnelmassa mukana, mutta tämä tyttö ei juurikaan. Hyvin outoa sillä olin kovasti joulufiiliksissä jo lokakuussa, mutta nyt kun saa ihan varta vasten olla töpinöissään, niin ei.

Ulkonakin maa on valkea ollut jo pitkään, paljon enemmän kuin parina edellisenä joulukuuna, se on saanut mielen hieman joulu moodiin, mutta ei tarpeeksi. Ehkä se iskee, kun pääsen katsomaan joulun suosikki elokuvani ”Mitä tapahtui joulupukille”, jos näistä ykkös- ja kakkososasta ei päästä fiilikseen niin ei sitten millään.


// It just won’t fit in my head that it’s Christmas soon, I even decorated my Christmas tree last week and my apartment has Christmas all over the place, but me not so much. It’s odd because I was very excited of Christmas at October. Maybe the spirt hits me when I’m going to watch my ultimate favorite Christmas movies “The Santa clause” one and two. If this won’t get me on the mood, I think nothing will. 

Ei kommentteja