Kolme erilaista asua jouluun

Mietitkö mitä laittaisit joulun pyhinä päälle? Onko joulunne juhlallinen vai rento? Vietätkö sen kotona pyjamassa vai sukulaisten kanssa isovanhempiesi luona? Laadin kolme erilaista kokonaisuutta Zalandon nettisivuilta; ensimmäinen on juhlava joka sopii täydellisesti jouluillalliselle, oli sitten seurueena koko suku tai vain oma perhe.


// Are you wondering what to wear at upcoming Holidays? Is your Christmas casual or dressy? Are you going to spend it on your pajamas or with your family at your grandparents place? I created few different looks from Zalando. The first look is dressy one, which goes well at dinner parties.

Toinen on täydellinen joulupäivän aamuun tai miksei koko päiväksi, jos tiedossa ei ole mitään mikä tarvitsisi hieman ulkonäköön panostamista. Mikä sen parempaa kuin olla koko päivä pyjamassa ja katsoa Disney elokuvia telkkarista koko päivän. Joulu teemainen college paita toimii todella kivasti mukavien yöhousujen kanssa, oli sitten kyseessä shortsi malli tai pitkät lahkeet. Jalkaan on helppo vetäistä lämpöiset pörrö sukat tai tossut, eivätpähän varpaat pääse paleltumaan jos et ole hautautunut viltin alle. 


// The another look is perfect for Christmas morning and you can wear that all day long if you’re not going to leave the house.  What could be better than watch all day Disney movies and eat sweets. Christmas themed college shirt is great choice with pajama pants and it doesn’t matter if you are wearing shorts or long pants. Don’t forget to wear cozy slippers as well.

Viimeisenä muttei vähäisenä tulee asukokonaisuus, joka on hiukan molempia; rento, mutta silti tyylikäs. Tämä toimii ihan vain kotosalla tai jos lounastatte sukulaisten luona, mutta pukukoodia ei ole annettu. Jouluinen college on täydellinen valinta, koska milloin muuten tulisi käytettyä jouluteemaista puseroa. 


// Last but not least is the look which is dressy casual. This works well at home but as well out town. Are you having a Christmas dinner somewhere else than home? Why don’t you wear a Christmas blouse, because when is better time to wear Christmas shirt than a Christmas.

Yhteistyössä: Zalando

Ei kommentteja