2018 uusien mahdollisuuksien aika

Uusi vuosi tuli otettua vastaan rauhallisesti. Oli helppo sanoa hyvästit 2017 vuodelle, sillä siellä on paljon ikäviä asioita joita en haluaisi ajatellakaan, mutta osa niistä ikävistä asioista on muovannut minustakin taas hieman vahvemman.  Viime vuodessa oli myös paljon hyvääkin; ystävät ja perhe jotka tukivat silloin, kuin elämä potki päähän. Pääsin viime vuonna ensimmäistä kertaa festareille ja kokemus oli yksi elämäni parhaimmista.  Lomamatka Lontoossa ja Munchenissä yhden parhaimman ystäväni kanssa ovat olleet myös viime vuoden kohokohtia. Tutustuin uusiin mielettömiin ihmisiin ja toivon että varsinkin yksi heistä pysyy elämässäni pitkään.


// New Year has changed quietly. It was easy to say goodbye to past year, because there is so much shit, that I don’t want to remember, but those things had made me a stronger person. There was good thing as well; a caring family and friends who were there for me when life kicked me down. I had my first music festival experience and that was one of greatest thing of my life. I travelled to London and Munich with one of my best friends and those memories last for life time. I met new amazing people and I hope that especially one of those stays in my life a long, long time.
Toivon, että tämä uusi vuosi tulisi olemaan upea; unelmat tulisivat toteen. Lupaan tehdä töitä niiden eteen, enkä suostu enää jäämään makoilemaan sohvalle katsomaan how I met your motheria tai Devils wear Prada elokuvaa uudestaan ja uudestaan. Toivoen, että puhelimeni pirahtaisi soimaan ja joku sanoisi että ”this is it, tässä on kaikki mitä olet aina halunnut ja se on nyt sinun”. Koska vielä ei niin ole käynyt ja eikä niin tule koskaan käymään jos ei yritä oikein tosissaan.

Toivon että sinun ja minun 2018 vuosi tulee olemaan aivan mieletön! Huonoilta hetkiltä ikävä kyllä emme voi välttyä, mutta toivotaan, että niitä hyviä hetkiä tulee olemaan mielettömän paljon enemmän!  Ihanaa uutta vuotta!


//I truly hope this year will be amazing; dreams would come true. And I promise to work hard and I won’t get stuck on couch watching how I met your mother and Devils wear Prada all over again. Hoping that I would get a call and some says to me “this is it, here is everything you have always wanted and it will be yours” Because that will never happen. You have to work hard to get what you really want.

I hope that yours and mine 2018 will be the best year of them all. Unfortunately we can’t avoid bad stuff, but let’s hope there will be plenty of good things. Happy New Year!  
Jacket Vero Moda / Top R/H / Skirt Nelly / Necklace H&M / Ring H&M

4 kommenttia