Shortsikeli keskitalvella

On ollut ihanaa, että valkea hanki on peittänyt maat ja puut. On tuntunut siltä, että kävelet postikortti maisemassa, mutta kauan sitä ei kestänyt; vain viikko ja taas sataa vettä. Pikku pakkanen teki kyllä terää, mutta nyt saa ainakin käyttää taas hieman kevyempää vaatetta. Shortsit, paksut sukkahousut ja muhkea neuletakki, tämä yhdistelmä toimi niin hyvin leutoina päivinä, se tuo jotenkin syksyisen fiiliksen.  


// I have loved the weather of past days. It definitely looked like you are walking in a winter wonderland, there has been snow everywhere. But now that’s over because it’s raining water, but let’s takes most of this and wear little less clothes. It’s a good weather to wear shorts, thick thighs and a massive cardigan. This look is working just fine and it reminds me of fall.
Ehkä on hieman outoa, että yritän saada syksy fiilistä pukeutumisella, sillä onhan jo melkein keksitalvi. Tosin siltä pihalla ei kyllä vaikuta enää ollenkaan. Mutta ehkä ne pakkaset ja laskettelukelit saapuvat laskiaiseen mennessä. Yritetään nauttia sitä ennen kevyemmistä vaatekeleistä, ennen kuin pitää taas survoa kolmea paitaa ja muhkea takki päällekkäin.


// It’s maybe little odd, that I am trying to get fall feeling at winter. It’s nearly midwinter; even it doesn’t look like that way anymore. But I bet that those cold freezing weathers will come till Shrovetide, but before that we can take most of these light weathers, before we have to stick three shirts under a winter jacket. 
 Shorts H&M / Blouse Vero Moda  / Cardigan Vero Moda

Ei kommentteja