Miten yhdistää värikäs neule?

Mustaa, harmaata sekä tumman sinistä tursuaa vaatekaapista, ei ole mitään kivaa päälle pantavaa. Kaikki ovat vain niin tylsänvärisiä, mutta kun en osaa käyttää värikkäitä vaatteita! 

Kuulostaako tutulta? Minusta ainakin, kun katson vaatekaappiani. Jokunen väripilkku kaapistani löytyy, mutta valitettavan usein valitsen silti mustan. Vaatekaupat rupeavat täyttymään uusista ihanista kevät vaatteista ja värit tulevat kirkkaasti tänä keväänä esiin. Löytyy hempeää sireenin sävyä, magendan punaista, omenan vihreää sekä raikas sitruunan keltainen sekä tummempaan makuun sinapin keltainen. Kuulostaa aika herkulliselta valikoimalta, mutta fakta on, että näitä on aina vähän hankalampi yhdistellä. 

Tässä tulee ratkaisu, sillä olen valmistellut sinulle valmiiksi pari kokonaisuutta miten voit pukeutua värikkääseen neuleeseen. Jos on värille vielä hieman arka, pienellä on hyvä aloittaa. Huvi saattaa olla liian pieni väripilkku ja toiset eivät ymmärrä huivien päälle ollenkaan, mutta kuka vihaa neuleita kun on villattomia ja villaisia, jokaiselle jotakin.


// Is your closet also full of black, grey and navy blue? Everything looks so boring and you feel like there is nothing to wear? You want colorful clothes, but you have no idea how to wear those?

Sounds familiar? I do, when I look over to my closet, there are few color spots, but I almost always choose black. It’s unfortunately, because stores are full of spring clothes and colors are everything at this spring. There will be soft lilac, magenta red, apple green and fresh lemon color and a darker shade too; mustard. These sounds so good, but the fact is they are hard to mix and match. 

Neule on helppo, sillä sen voi asetella vain tyylikkäästi harteille. Voit pukea sen siististi kauluspaidan kanssa tai jos neule on ohkainen, se sopii myös vallanmainiosti jakun alle. Leudoilla keleillä on ihana pitää takkia hieman auki ja samalla näyttää aika kivalta, kun alta pilkottaa värikäs paita. 

Jos tykkäät pukeutua yksinkertaisesti, mutta silti hieman tyylikkäämmin; valitse housut tai hame joissa on jokin pieni yksityiskohta ja yksinkertainen neule. Näyttävät korot ovat täydellinen valinta yksinkertaisen asukokonaisuuden kanssa, asusta vielä asusi pienillä koruilla, kuten sormuksella ja kellolla.


// Here is a solution for you; I have styled few looks for you. Everybody love pullovers and if you are allergic to wool you can always choose cotton. Pullover is always easy, you can wear it on your shoulder, on shirt or just like that. And when it’s little warmer outside you can leave your jacket open and the colorful sweater will shows.

If you like to wear simple clothes with a little edge; choose a pants or skirt with a little detail and simple pullover. The highlight of your outfit can be the pants or you can choose dashing shoes with it, accessories your look with simple jewelry; like a ring and a watch. 

Jos tykkäät erottua hieman joukosta, mikset yhdistäisi raitaa ja ruutua? Raidallinen kauluspaita pilkistää kivasti punaisen neuleen alta ja villainen ruutuhame on tämän asun keksipiste. Jotta kokonaisuus ei mene liian överiksi, pidättäydy yksinkertaisissa asusteissa.

Viimeisessä kokonaisuudessa on keskitytty mukavuuteen. Farkut ja neule on niin ihanan yksinkertaista, että joukkoon on helppo lisätä farkkupaita pilkottamaan neuleen alta. Ei haittaa että asusi on pelkkää denimiä, sillä neule pehmentää asukokonaisuutta, eikä puserostasi näy enää kuin helma ja kaulukset.


// If you like to separate from the crowd, why won’t you mix stripe with panels? A stripe shirt is chic choice under a red sweater. The hem will shows under a pullover and it’s not too much with panel skirt. But because you have lot of print, keep the accessories minimum.

Last look is really casual; jeans and pullover are a very simple choice. Why won’t you add a denim shirt under your sweater? It doesn’t mind that you have two piece of denim, because the shirt only shows little hem and collars. 

*Yhteistyössä: Zalando

2 kommenttia

  1. Ihan huippu kivoja kokonaisuuksia <3 Ehdoton suosikki on tuo viimeinen, koska rakastan keltaista :)

    VastaaPoista