Blogitauko loppuu nyt


Flunssa on vihdoinkin selätetty tai jos oikeasti totta puhutaan, selätin se jo viikko sitten. Viikko kuumeessa vetää kyllä ihmisestä mehut pois, ei jaksa tehdä sitten yhtään mitään. Televisionkin tuijottaminen rupeaa tympimään, mutta onneksi löysin palapelin yhtenä päivänä meidän kaapista. Siitä sai sitten edes vähän jotain muuta puuhaa.


// I have finally beaten the flu. Okay, I going to be a totally honest with you, I beat it a week ago. I have had no energy at all, being in high fever all week, definitely but you down. I even got bored with Netflix, but I got very excited when I found an old puzzle from our closet.
Vaikka olenkin ollut nyt viikon terveenä, on silti ollut veto pois. En tiedä onko se johtunut siitä, että vieläkin on ollut pientä nuhaa ja yskää ja kroppa vaan ei ole vielä kunnossa. Vai lähdinkö liian aikaisin tanssitunneille vaikka kehoni haluaisi olla vain rauhassa kaiket päivä? Noh turha tätä on murehtia, kun en keksi syytä kuitenkaan, mistä tämä velttous on voinut johtua.


Onneksi nyt jo rupeaa löytymään tästä tytöstä virtaa ja saadaan taas elämä rullaamaan ja blogi tauko loppumaan. Haluan toivottaa teille aivan ihanaa sunnuntaita ja palataan taas uuden tekstin parissa ensiviikolla normaaliin tapaan.



// Even I have been healthy for a week now. I still have feel that I have no energy. I don’t know is it because I have still little cough and running nose? Or did I go to dance class too soon? I have no idea, but I probably never know, so I have to stop thinking about it.  Luckily my spirit is finally getting back and it is time to get back with blog and real life. I just want to wish you a lovely Sunday and we will see here again at next week.

2 kommenttia

  1. Samaistun niin täysin! Olin noin kuukausi sitten kunnolla kuumeessa, ja vasta viime viikolla alkoi tuntua siltä että pääsin taas vauhtiin ja elämä alkoi tuntua normaalilta. Jotenkin se kipeänä oleminen vei voimat niin täysin, että voimattomuus kesti seuraavat viikotkin :D Tsemppiä kuitenkin sulle, kyllä se siitä<3

    Elli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hyvä jotenki kuulla että tää on ihan normaalia ☺️

      Poista