Karkit lattialla ja hiukset ojennuksessa


Vuorotyössä parasta on arkivapaat. Minusta on mukava viettää omaa tehokasta tai joskus löhöilypäivää, kun muut ahertavat töissä. Tämä kyllä iskee minuun takaisin viikonloppuisin, kun muut hehkuttavat somessa alkavaa viikonloppua, kun minä joudun viettämään täydellisen aurinkoisen lauantaipäivän töissä.

Torstaina minulla oli vapaa päivä, heräsin kymmeneltä ja ihme kyllä, en jäänyt vetkuttelemaan peiton alle, mitä teen lähes aina. Nopea instagram selaus puhelimella ja pääsin keittämään itselleni aamuteen jo puoli yhdeltätoista. Pidän hitaista aamuista; silloin voin nautiskella aamuteeni rauhassa, katsoa seuraamieni vloggaajien videoita, mitkä ovat jääneet minulta katsomatta. Sokerihuurrutettuja muroja ja inspiroivia videoita, tällä saadaan päivä käyntiin.
Tämä vapaa päivä oli pyhitetty suurimmaksi osaksi kodinhoidolle. Loppuviikon ruokaostokset sain tehtyä, pyykkivuori oli päässyt valloilleen kylpyhuoneessa, tiskit olivat vallanneet tiskialtaani ja joku ei ollut muistanut pyyhkiä tv-tasolta pölyjä pariin viikkoon. Tässä samalla oli oiva hetki vaihtaa myös kynttilät olohuoneen pöydälle pääsiäisteeman mukaan. Jos olisin ollut vielä tehokkaampi, olisin myös ottanut pitkien kynttilöiden hintalaput kynttilöiden varresta pois. 

Onneksi koko päivä ei mennyt siivouksen parissa, vain sain myös otettua meikkiaiheisia kuvia blogia varten.  Voitte ehkä jo arvata kuvita minkä tyyppistä meikkiä on tulossa. Minun oli myös pakko ottaa kuva, kun sähläsin kuviin tulevan karkkipussin kanssa. Päätin tipauttaa avonaisen pussin lattialle ja karkit pyörivät ympäri huonetta. Aina ei voi mennä, kuin Strömsössä.
Kello on lyönyt neljä, myöhäinen lounas nautitaan ehdottomasti tällä kertaa frendien parissa. Olin tainnut olla myös aika väsynyt, sillä olin jossain vaiheessa napannut Ipadini syliini ja nukahtanut kesken kaiken pasianssi pelin. Power nap toimii näköjään myös vapaa päivänä.

Ilta minulla menikin tanssi studiolla treenaamassa, en jaksanut ottaa meikkejä ennen sitä pois, mutta yllätyin kun pääsin kotiin. Meikki oli vieläkin tallella, eikä se ollut vajonnut luomirakoon, samoin nuttura oli ehjänä pystyssä. Joten iso suositus Biozellin texturizing spraylle, minun hiukseni elävät treenatessa aivan omaa elämäänsä, joten ihan mieletöntä, että jokin aine oikeasti pitää ne ojennuksessa.

Ei kommentteja