Karkkinen meikki look


Pääsiäinen on täynnä kirkkaita herkku värejä. On värikkäitä kynttilöitä, pikku tipuja krassissa ja värikkäitä jelly bean rakeita kakuissa. Miksei meikkikin voisi olla samaa sarjaa? 

Räväkkä meikki ei tietystikään ole kaikkien mieleen, mutta miten olisi vain pelkät pinkit huulet, tai vähän pastillista vihreää luomiväriä silmäkulmiin? Jos vain asennetta löytyy kokeile ihmeessä kirkkaiden karkkihuulien kanssa värikästä luomiväriä, itse loihdin oman silmämeikkini MAC:n oranssilla bright response luomivärillä, joka on ihanan pigmenttinen. Ei tarvita väriä paljon, että saadaan oranssin sävy näkymään luomilla, tämä MAC:n luomiväri on myös siitä hyvä, kun meikkaat aamulla, edes illalla meikki ei ole paennut luomivakoon.
Gina Tricotin vaalean punainen sävy pink candy on taas hempeämpi ja tarvitsee parikin kerrosta jos haluaa punaisen sävyn näkyviin. Olisin toivonut vielä punaisempaa sävyä, mutta tämäkin toimii vallan mainiosti. Silmäluomien alle ei ole pakko laittaa väriä ollenkaan, mutta itse sipaisin pienet määrät molempia sävyjä, jotta lookista tuli vielä intensiivisempi. 

Viimeistelyyn tarvitsee vain valkoisen rajauskynän, omani on sephoralta ja tämä pysyy kokonpäivän. Vähän väriä kynällä sisäsilmään ja pienellä kulmasiveltimellä häivytetään valkoinen väri sointuvaksi vaaleanpunaisen värin kanssa. Tämä meikki ei tarvitse muuta kuin ripsiväriä silmiin ja punaa huuliin niin karkkinen pääsiäismeikki on valmis. Puna jota itse käytän, on aniliinin punaiseen taipuva Shiseidon perfect rouge. Tämä kieltämättä piristää loppu talvea; kun meikki on keväisen värikäs, koko mieli kirkastuu. 

4 kommenttia

  1. Tosi kivan pirtsakka meikki! Itse oon tosi huono käyttämään kirkkaita luomivärejä, mut muilla niitä kyllä aina ihastelen :)

    http://fiiaelina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Ihania värejä!

    http://www.lily.fi/blogit/janita-johanna

    VastaaPoista