Pastellivärejä päästä varpaisiin

Lomalta on inhottava tulla takaisin kotia, varsinkin jos on matkustanut johonkin lämpöiseen. Sillä kun kotiin tulee, ei oikeasti osaa enää pukeutua oikein, aina on vähän liian vähissä vaatteissa. Onneksi tällä kertaa ei tullut ihan jäätävä shokkia, mutta silti kaipaan huivia ja hanskoja pihalla ollessani. Nyt ne tuppaavat aina jäämään kotiin, sillä päähäni on jo pinttynyt, että pihalla olisi +18–25 astetta lämmintä. Jos ei ihan nyt kuitenkaan. 
Pikkuhiljaa rupeaa tajuamaan, että ei tästä keväästä selviydytä ilman lämpöisiä vaatteita, muuten ollaan taas flunssassa ja sitä en todellakaan tahdo. Tämä ihana karkkinen asukokonaisuus on Venetsiasta; merenrannalla todellakin tarvitsi hieman takkia, sillä tuuli oli viileä. Palatessamme takaisin talojen väliin, oli otettava nahkatakki kainaloon ja jatkaa kävelyä pelkässä topissa.

Tykkään kovasti tästä yhdistelmästä; korallin sävyinen kynähame yhdistettynä pirteään mintunvihreään takkiin näyttää todella hyvältä. Värikäs kokonaisuus täydentyy vielä, kun tennarit ovat saman sävyiset, kuin takki ja kynsissä komeilee sininen sävy.   
Takki Gina Tricot / Toppi Forever 21 / Hame Nelly
Laukku H&M / Sormus Gina Tricot / Kello Michael Kors

4 kommenttia

 1. Ihanan keväinen asu!🌸
  Ja joo, täällä suomessa ei kyllä ainakaan tarkene kesähepenissä :D..

  https://nouw.com/emiliaveronikan

  VastaaPoista
 2. Kiva että joku käyttää värejäkin, eikä vaan ainaista mustaa ja valkoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, vaikka vaatekaappi pursuaakin mustaa ja valkoista :D

   Poista