6 x asukokonaisuus yo-juhliin ja kesähäihin

Kesä on täynnä juhlia; yo-juhlia, kesähäitä, täytetään pyöreitä tai jos ei ole mitään näistä voi muuten lähteä juhlistamaan ihan vain kesää terasseille tai kotona viettää ihania grillijuhlia. 

Jos olet menossa yo juhliin tai valmistujaisiin, toivon ettei nämä asuinspiraatiot tule sinulle liian myöhää. Havahduin vasta itse, kun töissä asiakas esti itselleen tulevaan viikonloppuun juhlapukeutumista ja siitä inspiroituneena lähdin tekemään teille pieniä asukollaaseja. Ensimmäisenä on kaksi todella klassista ja naisellista asukokonaisuutta. Kukkamekko toimii kesällä aina ja jos tuntuu, että röyhelöt kukkamekossa ovat sinulle liikaa, voit heittää harteillesi farkkutakin luomaan hieman särmää asukokonaisuuteesi, näin asusta ei tule liian tyttömäinen. Totta kai voit jättää röyhelöt pois ja mennä klassisella kukkamekolla juhlimaan. Jos mekko ei ole sinun tyyliäsi valitse suorat housut ja yhdistä se värikkäällä puserolla, älä unohda korkokenkiä, sillä se tekee aina suorista housuista todella naisellisen. 

Jos tykkäät näyttävistä, naisellisista ja seksikkäistä asuista nämä seuraavat voisi olla sinulle mieleen. Ensimmäisenä on röyhelöinen pitkä puoleen sääreen ylettyvä vihreä mekko jonka kaveriksi voti heittää nahkatakin harteille. Jos nämä lämpöiset säät jatkuvat, voit unohtaa nahkatakin kaappiin ja lähteä paljain hartein liikenteeseen. Vihreän pirtsakan mekon kaveriksi sopii myös värikkäät kengät, jos et pelkää katseita, laita jalkaan keltaiset korot ja asusta myös koruihisi jotain keltaista, että kokonaisuudesta tulee yhtenäinen. Mutta jos tuntuu, että väriä tulee olemaan liikaa vihreän mekon lisäksi, voit hyvin laittaa jalkaasi klassiset mustat avokkaat tai balleriinat. Toinen asu on hyvin kaunis ja näyttävä. Musta haalari ei oikeasti tarvitse seuraksi muuta, kuin hempeät asusteet sävy sävyyn ja tietysti astetta näyttävämmät kengät. 


Viimeisenä tulee vielä muutama asukokonaisuus, nämä ovat sinulle jos olet mukavuuden haluinen, pidät rennoista ja klassisista vaatteista. Marimekko tyylinen raitapaitapuseromekko on älyttömän mukava ja siisti, juhlavamman saat siitä, kun asustat sen näyttävillä värikkäillä korvakoruilla ja täydellinen kokonaisuus tulee, kun korut ovat samaa sävyä kenkiesi kanssa. Jos korot eivät ole sinun juttusi, valitse ihmeessä ballerinaat tai vaikka tennarit. Tämän mekon kanssa matalavartiset tennarit sopivat vallanmainiosti.

Toisessa asukokonaisuudessa on tämän kesän trendi paita, mikä jättää olkapäät paljaiksi ja tietysti kukka kuviolla. Koska tämä paita on jo itsessään näyttävä, sen kaveriksi voi laittaa klassiset suorat housut tai jos pidät enemmän hameista, valitse musta a-linjainen hame tämän puseron kaveriksi. Asusteet voi pitää minimissään, laukku voi olla samaa sävyä mitä löydät paidan kukista, jalkaasi voit laittaa klassiset mustat avokkaat tai loaferit ja korviin isot korvakorut, sillä ne kuuluvat myös tämän kesän muotiin. Jos haluat olla todella trendikäs, valitse isoimmat korvikset mitä löydät, sillä mitä isommat sen paremmat. Yhteistyössä: Nelly

Lue myös:

4 kommenttia

  1. Ihania asuvinkkejä! Tulikin tarpeeseen, kun lauantaina on serkun ylioppilasjuhlat.
    Sulla on muuten uskomattoman kiva banneri täällä blogissa.

    ♡: karitakoolla.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Millä teit nää kollaasit? :)

    VastaaPoista