Ei-huolitellut varpaankynnet kuvauksissa

Tiedätkö sen tunteen, kun et ole lakannut varpaankynsiäsi ja olet laittamassa kengät joista varpaat näkyvät; sandaalit tai kärjettömät avokkaat. Sinun on tehtävä nopeasti päätös, koska olet taas myöhässä ja bussi lähtee pian. Sinulla ei ole aikaa värjätä kynsiäsi uudestaan ja kynsilakanpoistoaine on tietysti loppu tai jossain kaapinperällä, eikä sinulla ole aikaa etsiä sitä. Joten vaihdatko kengät vai pysyttäydyt vanhoissa ja toivot, ettei kukaan vahingossakaan vilkaise ei-huoliteltuja varpaitasi.

Minulle kävi juuri näin pari päivää sitten ja juuri sinä päivänä, kun menin ystäväni kanssa ottamaan asukuvia. Onneksi emme ottaneet kengistä detail kuvia, sillä en olisi halunnut muistoksi kivan asukokonaisuuden kanssa nuhjuisia varpaankynsiäni.

Nämä asukuvat eivät ole samalta päivältä, vaan lomamatkalta Firenzestä. Kesäinen asu toimii vallanmainiosti auringossa paistattelevassa Suomessakin, kuhan jättää vain nahkatakin pois. Nämä housut ovat täydelliset kesähousut, ihanan vilpoiset kuumalla säällä. Vaikka näiden housujen lahkeet jäävätkin hieman kengän alle, korkojen kanssa ei ole ongelmaa. Kunhan muistaa vain vältellä vesilätäköitä ja mutalammikoita, niin ei tarvitse joka käyttökerran jälkeen pistää housuja pyykkiin. 
Takki Gina Tricot / Toppi Vero Moda / Housut Mango / Tennarit Converse
Laukku H&M / Kello Michael Kors / Sormus Gina Tricot

Lue myös:

Ei kommentteja