Tuulisen päivän asukokonaisuus


Kun laitoin tämän asukokonaisuuden päälle, oli ulkona 28 astetta lämmintä, erittäin huonovalinta sillä pakahduin totaalisesti. Mamma farkut olivat ehdottomasti liikaa ja nahkatennarit sai jalkani paistumaan. Olin tuolloin vanhempieni luona ja ensimmäistä kertaa juuri silloin lämpöasteet nousivat yli kahteenkymmeneen. En ollut osannut varautua lämpöisiin keleihin, joten tietenkään minulla e ollut keveämpää vaatetta mukana.

Mutta ei se haittaa, oli hyvä syy syödä jäätelö ja heittää kengät pois laiturilla, kun menimme ystävien kanssa Lahden Satamaan nauttimaan ensimmäisistä lämpöisistä säistä. Tästä on nyt pari kolmisen viikkoa aikaa, eikä tällaisille asuille ole juuri nyt ollut käyttöä. On saatu olla aivan vapaasti shortseissa ja t-paidoissa.
Tämä asu on kieltämättä aivan loistava Helsingissä, kun sattuu olemaan lämmin, mutta tuulinen päivä. Varsinkin silloin kun tuuli puhaltaa suoraan pohjoisesta.  Esimerkiksi tänään olisi oiva sää käyttää tätä varustusta; taivaan on peittänyt pilvipeite ja välillä tulee niin että hiukset lähtevät päästä. Silti kun sattuu olemaan tyyntä, on juuri hyvä olla, ei ole yhtään liian paljon päällä.  Puseron voi hyvin jättää lanteille keikkumaan ja farkkujen lahkeet voi kääntää ylös, että nilkat pääsevät paljaiksi.

Juuri täydellisen rento asukokonaisuus rauhalliselle sunnuntaipäivälle, kun suunnitelmissa ei ole muuta, kun ystävien tai perheen kanssa oleskelemista, ehkä kahvittelua kahvilassa tai sunnuntai shoppailua kauppakeskuksessa. Ihanaa sunnuntaita kaikille!
Hihaton kauluspaita Vero Moda / Kahkin värinen pusero H&M / Farkut Vero Moda /
 Tennarit Rachel Zoe / Sormus Brothers&Sisters


Lue myös:

2 kommenttia

  1. Aivan ihanat noi farkut! ♥ Noiden tyylisiä oon itekin metsästänyt jo pitkään, mutta vielä ei ole sopivia osunut kohdalle. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, itsekin metsästin näitä vuoden, joten ihan rauhassa, kyllä ne osuvat kohdalle kuin vähiten sitä odotat ;)

      Poista