Asukokonaisuus joka menee mukavuus rajan yli

Nämä asukuvat ovat otettu viikonloppuna Tukholman vanhassa kaupungissa. Ihana herttainen paikka, mikä on täynnä kaunista arkkitehtuuria, pieniä suloisia teitä ja missä sijaitsee ihan mielettömän hyvä kahvila, josta saa suussa sulavaa porkkanakakkua. Mutta tuosta ihanasta kahvilasta kerron joskus toisten. Tässä postauksessa ei keskitytä vanhaan kaupunkiin eikä Tukholman reissuun. Ensi viikolla pääsette kuulemaan itse reissusta enemmän.
 
Tänään focukseen pääse tämä asu; ilmava ja keveä vaatetus on ollut ihana auringon paahteessa, vaikka tosin olisin välillä toivonutkin, että olisin vetäissyt pitkähihaisen tilalle hihattoman puseron.

Tämä väriyhdistelmä on mielestäni ihana. On virkistävää valita aamulla jotain muuta päälle kuin pelkkää mustaa, olen nimittäin huomannut jos en vedä koko mustassa, on minulla yleensä joko ylä- tai alaosa mustaa. Vaikka tässäkin kokonaisuudessa asusteet ovat mustat, ne sopivat hyvin khakin vihreän hameeni sekä kirjavan puseron kanssa.

Koska valitsin tällä kertaa enemmän väriä kokoasuun, on silloin parempi jättää asusteet yksinkertaiseksi. Niken lenkkarit ja musta yksinkertainen laukku toimii oikein hyvin tämä kokonaisuuden kanssa. Pikkulaukku olisi ehkä ollut vielä mieleisempi, mutta tähän laukkuun sain mahtumaan myös kameran, vesipullon ja tietysti paperikartan mukaan, koska ollaanhan sitä sentään ulkomailla.
Hetken mielessäni kävi ajatus onko kuviollinen paita liikaa vihreän hameen kanssa, kun kokeilin erilaisia asuyhdistelmiä peilin edessä. Mutta olen huomannut jos jokin asukokonaisuus tuntuu menevät hiukan yli mukavuus rajan, yleensä se toimii. Hetken päästä toteat itsellesi, miksi edes kyseenalaistit koko ideaa, sillä tunnet olosi itsevarmaksi tässä asussa. Tietenkin silloin kannattaa vaihtaa vaatteet, jos aamulla joka kerta kun kävelet peilin ohi, nyrpistät nenääsi ja ajattelet mielessäsi, mitä ihmettä oikein ajattelit kymmenen minuuttia sitten.
Pusero Marc O'Polo / Hame Mango / Kello Topshop / Laukku H&M / Kengät Nike

Lue myös:

Ei kommentteja