Kolme helppoa kampausta pitkille hiuksille

Olen huono tekemään mitään aamuisin hiuksilleni, joten usein hiukseni ovat vain huolettomasti auki. Tämä on harmi, sillä minulla on pitkät ja paksut hiukset, joten niihin on helppo tehdä kyllä kampauksia. Kihartamisessa taas menee ikuisuus, joten usein suosin muita kampauksia.
Kun haluan heittää hiukseni ylös, tyydyn yleensä vain tylsään korkeaan ponnariin tai sotkuiseen nutturaan, mutta jos edes hikan panostaisin aamuisin, saisin hiuksistani oikein kivat pienellä lisä vaivalla. Ponnarin kaveriksi voi helposti tehdä yhden letin, joka kiemurtelee hiusten lomassa.
Nuttura on maailman helpoin silloin, kun ei ole jaksanut käydä suihkussa. Pörröinen iso nuttura on tyylikäs ja helppo, mutta lisäilmettä siihen saa huiveilla. Oli huvi sitten iso tai pieni, suorakulmainen tai neliön mallinen on niillä monta tapaa kietaista niitä hiuksiin, samalla ne piilottavat sinun rasvaiset hiukset, kun et jaksa suihkuttaa aamulla niihin muuta, kuin kuivashampoota.  Tässä kampauksessa huvi on suorakulmainen ja suht pitkä. Muista kiinnittää huivi vielä pinneillä, sillä varsinkin silkkihuivit elävät hiuksissa omaa elämäänsä ja helposti luisuvat pois.
Kun haluat jättää hiukset vain auki, voit tehdä niihin pienen letin tuomaan niihin jotain uutta. Varsinkin tällainen kampaus, mistä lähtee sivuilta letit on näppärä, sillä letit pitävät hiukset poissa tieltä silmiltäsi. Kesällä voit lisätä kampaukseen vielä kukkia, ihana idea varsinkin jos olet lähdössä festareille. Loput hiukset voit jättää rennosti laineille, suoristaa tai vaikka kihartaa ne.


Lue myös:

2 kommenttia

 1. Ihana tuo nuttura ja siihen yhdistetty panta - söpö! Itse leikkasin juuri häntäluuhun ylettyvät hiukset hieman rintojen yläpuolelle, on kyllä totuttelemista!


  luonnostaanvalkea.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oi olen kanssa miettinyt hiuksieni leikkaamista polkkatukkaan, mutta en ole vain uskaltanut.

   Poista