Miten stailata näyttävät puffihihat

Viime vuoden pehmeät ja laskeutuvat röyhelöt jatkuvat hihoissa ja nyt niiden kavereiksi saapuvat isot pussimaiset hihat. Pussiosa sijoittuu nyt tässä trendissä olkapäähän tai käsivarteen, jos valitset olkapäähän sijoittuvat puffipaidan, on se oiva valinta hänelle jolla on pienet hartiat, mutta isompi lantio. Joten päärynä vartalo, tämä pusero istuu sinulle, kuin nakutettu. Y- malliset, eli he jotka omaavat uimarin hartiat, pysykää näistä kaukana. Muuten hartianne kasvavat vielä entisestään. 

Nämä super tyttömäiset muhkeat hihat ovat tutut 1800 -luvulta ja tässä tulee vinkkejä miten stailaat tyylikkäästi isohihaiset puserot näyttämättä Disney prinsessalta. Ensimmäinen asu on täydellinen toimisto kokonaisuus, joka syntyy yksinkertaisesta hihattomasta liivimekosta, jonka alle laitetaan näyttävä paita. Väriä saat pukeutumiseen helposti värikkäillä asusteilla, toki voit valita mustan mekon tilalle värillisen mekon ja pidättäytyä mustissa asusteissa. Jos mekko yhdistelmä ei innosta, alempi kokonaisuus on enemmän jakkupukumainen, mutta ilman jakkua, sillä miksi laittaisimme tämän näyttävän paidan piiloon.

Jos sinua taas enemmän miellyttää käsivarteen sijoittuva puffihiha, niitä on markkinoilla paljon. Löytyy yksiväristä, raitaa ja kukkakuviota, niin paidoissa kuin mekoissakin. Koska paidat ovat itsessään todella näyttäviä, muistaa pitää alaosat minimissään, ettei koko asusta tule liian yliampuva. 

Nämä kaksi seuraavaa kokonaisuutta ovat todella kesäiset. Ensimmäinen on todella tyttömäinen ja tyttömäisyyttä voit korostaa vielä koroilla joissa röyhelömäinen teema jatkuu. Kun panostaa näyttävään asuun, ei tarvita kuin yksinkertainen laukku olalle ja aurinkolasit nenälle. Toinen kokonaisuus on erittäin yksinkertainen ja rento, tässä asussa voi helposti viettää rantapäivää. Tämän asun voin kuvitella hyvin aurinkoiselle päivälle, voit piipahtaa markkinoiden marjakojujen kautta mökille tai ystävien kanssa nauttimaan picnicistä puistoon. 


Jos muhkeat hihat eivät ole näidenkään kokonaisuuksien jälkeen sinun juttusi. Tässä tulee muutama hillitympihihainen kokonaisuus. Kauniit laskeutuvat trumpettihihat voisivat olla paremmin sinun makuusi. Esimerkiksi farkkuhaalari ja lyhyt pusero trumpettihihoilla ovat ihanan kesäinen valinta, joka sopii täydellisesti rentoon juhannuksen viettoon mökille. Voit myös valita siistin mekon jossa on vain toinen hiha joka on tietysti aavistuksen pussimainen. Alempi asukokonaisuus on tietysti juhlavampi, jos on juhannus tanssit tiedossa, tästä kokonaisuudesta voit napata pientä inspiraatiota sinun iltapukeutumiseesi.

2 kommenttia

  1. Ihani asukokonaisuuksia, ensimmäinen on ehdottomasti oma suosikkini näistä!

    VastaaPoista