Rauhallinen juhannus kuvina

Juhannus on mennyt mukavasti ja taas on palattava arkeen. Pitkä viikonloppu tuli vietettyä poissa isosta kaupungista, ja olen saanut vain rentoutua vanhempieni luona Orimattilassa. Eikä ollenkaan haitannut, vaikka sää olikin tuiki tavallinen juhannus sää, eli harmaa ja sateinen. Löysimme veljeni kanssa vanhoja pelejä Play Station 2:lle, nyt on taas saatu pieni pelikiintiö täyteen Dino crisis ja jonkinlaisen lumilautailupelin jälkeen.   
Vaikka sää ei ollutkaan täydellinen näin juhannuksena, oli kuitenkin ihanaa, että aamulla pystyi syömään aamiaisen pihalla lasitetulla terassilla. Hatun nosto hänelle joka on keksinyt lasitetut parvekkeet ja terassit, tämä vilukissa pysyy lämpimässä ja kuivassa säällä kuin säällä.

Helppo mikrokaurapuuro pakaste marjojen kanssa on ollut nyt suosikki aamupalani parin viikon ajan ja mikä parasta sain syödä sen pihalla pyjamassani.  Pitkien ja hitaiden aamujeni suosikkejani ovat täyttävät aamupalat sekä kuppi teetä, sillä kiireisinä aamuina en ikinä ehdi juoda aamuteetäni, joten näinä hetkinä nautin tästä pienestä luksuksesta täysin rinnoin.
Juhannukseen kuuluu aina grillaus, se on yhtä pakollinen, kuin juhannus saunassa käyminen. Meillä on herkuteltu burgereilla, ribseillä, makkaroilla ja vaahtokarkeilla. Toinen herkku on Amerikkalaisista elokuvista tuttu lemonade, jota lapset myyvät pihalla. Tämä on ensimmäinen kerta, kun olen juonut tätä omatekoisena ja olen varma, että teen tätä varmasti joku päivä itsekin.


Tiivistettynä minun juhannukseni meni rauhallisesti ja toivon, että sinunkin juhannuksesi meni mukavissa merkeissä. 

Lue myös:

Ei kommentteja