Rusettikaulukset kuin kaulakorut

Tänä keväänä vaatekaupat ovat vallanneet erittäin tyttömäiset puserot; on röyhelöä, trumpetti- ja puffi hihoja sekä rusettikauluksia. Vaikka nämä puserot saattavatkin näyttää hieman övereiltä henkarissa, ovat ne mielettömän ihania päällä. Mallejakin on niin erilaisia, on hieman hillitympää puseroa klassisempaan makuun, ettei kaikkien meidän tarvitse kulkea yltä päältä isoissa röyhelöpuseroissa ja massiivisissa hihoissa.

Tässä postauksessa keskitytään nyt näihin ihaniin rusettikauluksisiin paitoihin ja esittelen asukokonaisuuksia muihin puffihihaisiin puseroihin myöhemmin. Rusettikauluksinen paitapusero on kaunis ja näyttävä, sen kaveriksi voi hyvin laittaa jotain todella yksinkertaista, jos oma tyylisi on hillitty. Arkisissa tilanteissa tämä rusettikauluspusero menee yksinkin, leveät raitahousut ja raidallinen paita on hauska yhdistelmä, varsinkin jos ylä- ja alaosan raitakoko ja väri vaihtuvat. Jos haluat olla hieman räväkämpi, voit yhdistää raitahousujen kanssa vaikka kukallisen tai pallokuviollisen puseron. 

Jos sinusta kuitenkin tuntuu, ettei rusettipuserossa ole sinun juttusi, voit ehdottomasti valita mekon jossa on vyötäisillä koristeena rusetti. Tämä on hyvin kaunis valinta, eikä ollenkaan niin paljon huomiota herättävä, kuin rusetti kauluksissa.  Toinen siisti ja hillitty vaihtoehto on yhdistää liivimekko rusettipuseron kanssa. Vaihda liivimekon kauluspaita tähän ja sido rusetti kauniisti kaulalle, ihan kuin se olisi näyttävä kaulakoru. 

 Nämä puserot ovat loistavia etenkin heille joilla on aavistuksen pidempi kaula. Kun sidot rusetin kaulallesi, ei kaulasi häviä kokonaan pois, vaan saa näyttämään kaulasi erittäin kauniilta ja sopusuhtaiselta. Eikä huolta, jos sinulla ei ole pidempää kaulaa. Jos sinulla on lyhyt kaula voit sitoa rusetin hieman väljemmin, että sinulla jää näkymiin hiukan kaulanvartta. Mikään ei ole ikävämpää kuin pusero joka saa sinun kaulasi katoamaan kokonaan.

*Yhteistyössä: Boozt

Lue myös:

2 kommenttia