Kepeä mekko helleaallon keskellä

Viikon kestävä helle on ollut mitä erikoisin ja mitä ihanin! En muista milloin olisi ollut Suomessa näin hellettä. Kotiin pakahtuu vielä iltaisinkin, minulla nimittäin kodin lämpötila ei laske alle 30 asteen, saan asua kesän saunassa. Töissä hikoilee kun pieni sika ja kun astuu ulos kuuma ilma lyö vasten kasvoja, että meinaa lähteä taju. Rannalla hiekka polttaa varpaita, samoin jos päätät istahtaa vaikka Meilahden kallioille katsomaan ihanaa maisemaa, kallio polttaa takalistosi.

Vaikka tämä kuulostaa valitukselta, sitä se ei ole. Tämä on ihan parasta, kun vihdoin on näin kuuma. Saa syödä jäätelö joka päivä, juoda jääteetä litra tolkulla ja olen myös kovasti harkinnut parvekkeella nukkumista öisin, sillä silloin siellä on ihanan viileää.
Pukeutuminen kesällä on hieman haastavaa, sillä kuuma tulee vaikka olisitkin pelkissä shortseissa ja topissa. Minä ehdottomasti suosin kuumalla säällä väljiä vaatteita, koska ne ovat ihanan vilpoisia. Oli ne sitten pitkät culotte housut ja yksinkertainen toppi. Värikäs väljä midi hame ja printti paita, ehkä shortsit ja väljä lyhythihainen pusero? Tai vaikka valkoinen väljä pitsimekko, jonka itse tänään vetäisin päälleni.
Tämä valkoinen ihanuus on varsin hyvä mekko helteeseen, vaikka tosin pelkään jo mekon puolesta, ettei tähän tule ikäviä keltaisia hikiläiskiä. Mutta muuten on ihanaa, kun helma hulmuaa tuulessa ja se jos mikä viilentää ihanasti. Koska tämä mekko on todella lyhyt, tuulen aiheuttamat Marilyn kohtaukset ovat hieman ristiriitaiset. Jos alusvaatteiden paljastuminen pelottaa, tee kuten minä ja laita mekon alle lyhyet shortsit. Näin ei haittaa ollenkaan jos tuuli tempaisee mekon helman ylös.


Mekko Monki / Hiuspanta Glitter / Kello Michael Kors / Kaulakoru Asos /
 Slip in avokkaat Flattared x Linda Juhola

Lue myös:

4 kommenttia