Keyitem: vanha t-paita

Muistan joskus reilu seitemän vuotta sitten hamstrannut vaatekaappiini erilaisia printtipaitoja, paitoja oli hauskoilla teksteillä ja kuvilla. Ajan myötä ovat printtipaidat hävinneet vaatekaapistani, hauskat tekstit vaihtuivat tyylikkäisiin paitiksiin ja mekkoihin. Jokunen printtipaita osuu silti välillä kohdalle, mutta huomattavin vähin määrin.
Tämä printtipaita on ainoa joka on selvinnyt sieltä seitsemän vuoden takaa. En muista edes mistä tämän paidan hankin, varmasti jostain nettikaupasta, mistä joskus ostin mitä omituisempia vaatteita, kun minun tyylilläni oli menossa rock vaihde päällä.

Tämä lohikäärme paita on vieläkin minun mielestäni todella makea, sitä tosin on tuunattu isommalla kaula-aukolla, sillä olen aina pitänyt off the shoulder henkisistä paidoista. Vaikka iso osa minun rock mimmistäni onkin hävinnyt, aina silloin tällöin nautin asukokonaisuuksiini rock henkisyyden lisäämisestä. Oli kyse sitten vain rajummasta printtipaidasta tai niiteistä kengissäni.
Shortsit Monki / Korot H&M / Käsikoru Brothers&Sisters

Lue myös:

2 kommenttia

 1. Vitsit miten kivat shortsit♥ Ja muutenkin tykkään noista kuvista ja kuvausmiljööstä tosi paljon :) Mulla oli kans joskus yläasteella tms jotain rock-henkisiä paitoja, ja edelleenkin tykkään joskus tuoda jotain rockmaisuutta joihinkin asuihin, mutta ei kyllä enää niin vahvasti oo tyyli sinne suuntaan kallellaan, vaikka kyseinen musiikkityyli uppoaakin edelleen :D

  Anskiss

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joskus on kiva fiilistellä vanhoja rock aikoja :D

   Poista