Arvosta pieniä arjen luksushetkiä enemmän


Pienet arjen luksukset ovat aivan liian aliarvostettuja. Vaikka päivä on tuiki tavallinen, heräät aamulla ja syöt päivästä toiseen samaa aamupalaa, jogurttia granolan ja hedelmien kanssa. Menet töihin ja taputat itseäsi selkään kun olet onnistunut selviämään taas yhdestä työpäivästä.

On aika mennä salille, tehdä kunnon rääkki treeni ja pudottaa vahingossa 10kilon paino varpaillesi. Kiroat, miksi aina minulle käy näin. Kotona raikkaan suihkun jälkeen päätät hakea mielialan kohottajaa mustelman koristamaan jalkaasi. Menet hakemaan lähi kaupasta donitseja, sillä muistat vieläkin, kuinka hyvältä ne näyttivät lasivitriinin takana maanantaina.
Kaupassa huomaat donitsien olevan loppu, sen sijaan että murehtisit asiaa, nappaat itsellesi kukkakimpun, ruusunipun tai ehkä näyttäviä liljoja. Nämä saavat sinut hymyilemään aamulla, kun näet ne keittiönpöydälläsi juodessasi aamukahvia. Päätät käydä samalla hakemassa lähikahviosta maailman parasta chai lattea, sillä miksi ei?

Kotiin päin kävellessäsi kukkakimppu kainalossa ja paperimuki kädessäsi hymyilet. Tuntuu taas että asiat loksahtavat paikoilleen ja elämä hymyilee. Vaikka mustelma ikävästi hiertää jalassasi jokaisella askelmalla, ei se haittaa. Juuri nyt on vain hyvä olla, kävellä kotiin juoden herkullista lattea ja nauttia poutaisesta illasta. Joskus näinkin yksinkertaiset asiat kuin kukat ja kahvi saavat mielialan kohomaan tavallista tylsemmän päivän jälkeen.

Ja jos vielä ihmettelet, kuka tolvana tiputtaa painon jalalleen, se olen minä. Tällä minä juon chai latteani mustelma jalassani ja nautin kauniista kukkakimpustani
Neuletakki Asos / Mekko Monki / Kello Topshop / Reppu Marc O'Polo Denim

Lue myös:

2 kommenttia

  1. Ihana postaus ja tunnelmallisia kuvia <3 Onneksi fiilis paranee mustelmia nopeammin - jotka nekin ihan mukavaa vauhtia!

    https://mietinsinua.blogspot.com/

    VastaaPoista