Back to school asukokonaisuuksia x6

On aika palata taas koulun penkille ja töihin tai ainakin osan meistä on palattava arkeen. Osa onnekas saa vielä lomailla ennen kuin heidänkin arkensa alkaa. Uusi lukukausi alkamassa ja varmasti haluat uutta puhtia kauteen tyylillisesti. Ehkä vanha minä ei tunnukaan niin hyvältä kun viime vuonna ja haluat maustaa tyyliäsi hieman erilailla. Tai ehkä sinulla on uusi työpaikka alla ja pukukoodi tuntuu hieman tuntemattomalta alueelta.

Ensimmäisenä tutustutaan hieman rennompiin vaihtoehtoihin. Asukokonaisuuksiin missä voit liikkua helposti, sopii varmasti sellaiseen työhön jossa pitää leikkiä ehkä lasten kanssa. Toimii loistavasti kotitoimistossa tai vaikka puhelinmyyjänä tai sellaisessa työssä, missä asiakaskontaktia ei käydä kasvotusten. Nämä pari asukokonaisuutta ovat myös toimivia koululaisille. Olit sitten lukiossa tai ammattikorkeakoulussa.

Seuraavat kokonaisuudet ovat aavistuksen siistimpiä, toimivia koulunpenkille kuin myös toimistoon jossa pukukoodi on kuitenkin casuaali. Olit sitten palkanlaskija, laskuttaja, myyntineuvottelija, opettaja tai pr-toimistossa.

Värikkäillä asusteilla saat piristettyä asukokonaisuutta mukavasti. Pörröinen takki toimii myös jakkuna kylmissä toimistotiloissa, on hauskaa, että kengissä tai laukuissa toistuu sama väri mitä jakussa. Huivi on sellainen asuste, että se tekee aina asukokonaisuudesta rennomman. Siistin neuleen tai mekon kanssa, muuta ei oikeastaan tarvita kuin värikäs huivi kaulalle kiedottuna ja tyylikäs toimisto look on valmis.



Viimeiset kokonaisuudet ovat hyvin siistejä. Jos työpaikallasi ei ole pukupakkoa, mutta pukeutumiskoodi on silti smart, ovat nämä sinulle oivia valintoja. Siistit paitapuserot ovat tyylikkäitä sellaisenaan, mutta jos työpaikallanne on jakku pakko, laskeutuu tällainen kauniisti jakun tai neuletakin alla.  Pikku musta on toinen vaatekappale, mikä ei mene ikinä pieleen. Tämä klassikko mekko toimii niin cocktail tilaisuuksissa, kuten myös työpaikalla.

*Yhteistyössä: Boozt

Lue myös: 

Ei kommentteja