Loma moodiin pinkillä sävyllä ja polka dot kuosilla


Vihdoin on loma ja tämäkin neitonen pääsee vihdoin lomailemaan. Ajattelin tämän viikon ottaa kokonaan lomaa blogista, sillä olen vain todennut, ettei mikään suju. Olen yrittänyt kovasti tehdä blogi postauksia; ottanut kuvia ja tehdä inspiroivia luonnoksia teille luettavaksi. Mutta ikävä kyllä jokin on ollut minua vastaan tässä asiassa.
Kuvien muokkaus ei ole onnistunut yhtään uudella ohjelmalla. Vaikka en muuta editoi kun vähän lisää valoa ja kontrastia, on tämä uusi vehje vienyt minusta mehut kokonaan; kone 1- minä 0.

Pari luonnosta on mystisesti kadonnut ja kovasti toivon, että olen tallentanut ne vain väärään paikkaan. Myös koneestani rupeaa muisti olemaan koetuksella, joten joudun jonkun päivän pyhittämään tietokoneeni hyvinvoinnille.
Joten nyt on hyvä siis laittaa omat aivot ja blogi pienelle lomalle ja palaan takaisin ensi viikolla. Lomalle lähden pinkeissä tunnelmissa; polka dot mekossa ja silkkisissä slip in avokkaissa, söpö kokonaisuus saa viedä minut nyt loma moodiin. Toivottavasti tekin olette saaneet lomailla ja nauttia tästä ihanasta, hieman jopa jo tukalasta intiaani kesästä. 
Mekko Vero Moda / Laukku Spirit Store / Slip in -avokkaat Nelly


Lue myös: 

6 kommenttia

 1. Noi kengät on kyllä ihanat!

  https://tervetuloa-maailma.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Vitsit miten kauniilta toi mekko näyttää! Pilkut on jotenkin aina supersöpöt! Ihanaa lomaa sulle & tsemppiä koneen kanssa taisteluun :D

  - Kiia // http://kiiainnanmaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Kuvankäsittelyohjelmat osaa välillä olla tosi itsepäisiä :D
  Ihana ja persoonallinen asukokonaisuus sulla!

  https://kadonneenjaljilla-sonja.blogspot.com/

  VastaaPoista