Uudistuneet blogisivut!


Ahkerasti ole käyttänyt aikaani viime päivinä blogin ulkoasun muokkaamiseen.  Kaikki ne työtunnit, teekupilliset ja turhautumisen kyyneleet ovat muuttuneet voitoksi ja voin vihdoin ylpeänä esitellä teille uudistuneen Lady Mode blogini sivuston.

Osoite on tuttuun tapaan sama, mutta ulkoasu sai uuden näköistä ilmettä. Mitä pidätte? Oma henkilökohtainen mielipiteeni on, että sivusto tulee oikeuksiinsa ihan tietokoneen ruudulla, mutta näyttää kieltämättä hyvälle myös mobiililaitteissa.
Olen kehitellyt teille mukavaa ja inspiroivaa luettavaa loppu viikolle. Tulossa on mm back to school -asu inspiraatio postausta, joka on itsellenikin hyvin ajankohtainen. Vaikka kouluun en ole lähdössä, alkaa minullakin taas ensiviikolla työt tuttuun tapaan päivätyössäni. Ja arkeen olen ehdottomasti innoissani etsinyt pukeutumisinspiraatiota.

Ja yllätyksenä minulla on teille myös arvonta! Jota en kyllä tänään pistä vielä ilmoille. Tuntuu hiukan pahalta kiusata teitä näin, mutta arvonta tulee blogin puolelle heti perjantaiaamuna viikonlopun kunniaksi. Muuta en tahdo paljastaa, paitsi että palkinto on meikkiaiheinen.

Nyt jätän teidät makustelemaan uutta sivustoani.  Laittakaa ihmeessä kommenttia, mitä pidätte sivustani ja jos sinulla on jotain postaus aihetta, mistä sinä haluaisit lukea kerro se minulle ihmeessä!
T-paita Marc O'Polo / Neuletakki Vero Moda / Hame H&M / Avokkaat Ted Baker

Lue myös:

Ei kommentteja