Miten pukeutua tyylikkäästi double denimiin

Double denim on 70 - luvulta tuttu muoti villitys, sekä myös uudestaan tuttu 90-luvulta. Tämä villitys toimii paranaikaa myös täällä hetkellä. Jos käsite double denim on tuntematon, tarkoittaa se sitä, että kaksi vaatekappaletta on farkkutuotetta.

Tästä käsitteestä tulee heti mieleen kammottavat kivipestyt jämäkät suorat, huonosti istuvat farkut ja samaa pesua oleva farkkutakki. Onneksi tämä kauhu kuvio on kaukana nykyajan double denim tyylistä. Itse olen innostunut kovasti mustien farkkujen, neuleen sekä farkkutakin yhdistelmästä. Tällaista asukokonaisuutta pääset katsomaan tästä, jos asuinspiraatiota olet etsimässä.

Nykyään farkku pukeutumisesta saa erittäin tyylikästä. Kauluksellinen farkkupusero menee nätisti neuleen alle, jos pusero on pehmoista sekä laskeutuvaa. Eikä asu näytä liian tylsälle, kun pehmeän neuleen lisää farkku hameen ja – paidan kaveriksi. Ryhtiä asuun tuo korolliset nilkkurit ja vaikka päälle heitetty villakangastakki. 

Jos rennompi pukeutuminen kiinnostaa ja olet innostunut farkkuhaalareista, mikset laittaisi syksyn kunniaksi farkkuhaalarin kaveriksi värikästä neuletta. Super rento ja hyvin 90 – luvun tyylinen asu, harteille lisää vielä farkkutakki ja jalkaan tennarit. Asusi on täydellinen ystävien kanssa kahvitteluun kaupungilla.

Viimeinen on yksi ehdoton suosikkini, pitkän villaisen neuletakin alle sujautettu farkkupusero on hyvin elegantti myös toimisto käyttöön. Mustat farkut saavat aloittelijankin innostumaan double denim tyylistä. Asun kruunaa kauniit avokkaat sekä yksinkertaiset asusteet. 


Yhteistyössä: Boozt 

Ei kommentteja