Yksi paita, kolme erilaista asua


Tuntuuko joskus siltä, että haluat pukea jonkun tietyn paidan, mutta et keksi sitten ollenkaan miten yhdistät sen. Olet kokeillut kassan erilaisia neuleita ja hame yhdistelmiä, suoria housuja sekä farkkuja, mutta et silti osaa päättää tilanteeseen sopivaa vaatetusta.

Ajattelin tehdä tällä kertaa hieman erilaisen tuote esittely postauksen, nimittäin rakennan kolme asukokonaisuutta samalle farkkupuserolle käyttäen trendi ilmiötä, double denim. Kuulostaako double denim käsite tuntemattomalta? Ei hätää, sillä enemmän tästä trendistä kerroin aikaisemmassa postauksessa, johon pääset tästä. Kyseisessä postauksessa on myös erilaisia asuinspiraatioita farkku tyyliin. 
Ensimmäisenä on asukokonaisuus joka sopii täydellisesti arkeen. Oli sinulla asiaa vain ruokakauppaan tai muuten asioille kaupungilla. Ehkä olet näkemässä ystäväsi lounaan merkeissä tai olet menossa kampukselle opiskelemaan.

Boyfriend tai mamma farkut yhdistettynä farkkupuseron kanssa on aika tylsä, mutta kun heität harteille mustan hupullisen neuleviitan, saa asu lisää särmää. Päälle vielä biker takki ja farkkuihin mustavyö, on asu täydellisen rento arkeen.
Farkkupaita Marc O'Polo / Farkut Vero Moda / Viitta Marc O'Polo
Takki Vero Moda / Tennarit Rachel Zoe

Toinen kokonaisuus on astetta siistimpi, oikein sopiva työkäyttöön toimistolle. Ehkä olet myös menossa töiden jälkeen elokuviin poikaystävän kanssa tai tyttökaveridesi kanssa viinilasillisille

Farkkupuseron päälle puettu neule tekee asun smartin näköiseksi. Nuorekkaan ilmeen saa a-linjaisella hameella, mustilla tai miksei neuleen sävyisillä sukkahousuilla. Jalkaa tietysti korkokengät, niin asusi on valmis illanviettoon.
Farkkupaita Marc O'Polo / Neule H&M / Farkkutakki Marc O'Polo / Hame H&M /
 Kiilanilkkurit H&M / Kello Nelly / Sormus Gina Tricot

Kolmantena tulee siistein kokonaisuus. Kokonaisuus jota voit käyttää huolettomasti illallis-treffeillä, töissä tai ystävien kanssa illallisella.

Musta rento bleiseri saa rennon farkkupaitiksen näyttämään erittäin siistiltä. Jalassa olevat mustat farkut eivät ole liian fiinit, vain juuri täydelliset rennompaan työpukeutumiseen. Tällä asukokonaisuudella voi huoletta lähteä ulos työpäivän jälkeen, vaihtamatta mitään asukokonaisuudessa.
Farkkupaita Marc O'Polo / Bleiseri Vila / Kaulakoru Asos
Kello Michael Kors / Farkut Vero Moda / Nilkkurit H&M

Ei kommentteja