Arjen luksusta ovat hitaat aamut


Yhteistyössä: English Tea Shop

Laiskat aamut ovat parhaita, olivat ne sitten sunnuntaina tai keskellä viikkoa, kun olet vasta menossa iltavuoroon töihin. Saat nukkua pitkään, herätyskellon ärsyttävä ääni ei ole keskeyttämässä sinun ihania unia, saat kerrankin katsoa rauhassa mihin kummalliset yöunesi sinut johdattavat.

Kun olet noussut ylös, oli se sitten vasta tunnin jälkeen heräämisestäsi, voit tehdä herkullisen aamiaisen sänkyyn ja juoda aamuteesi rauhassa. Teen ohessa voit lueskella uutisia, selailla Instagramia ja etsiä inspiraatiota tulevaan päivään. Mikään ei ole parempaa kuin tietää, ettei ole kiire mihinkään. Silloin voit ottaa hyvin mielin toisen kupin teetä tai kahvia. 
Minut tuntevat tietävät, että rakastan teetä, keittiön vetolaatikkoni on sitä pullollaan ja aloitan aamuni mielelläni juomalla mukillisen vihreää tai valkoista teetä. English tea shop on minun vanha ja luotettava teeystäväni, se on minun yksi suosituimpia teemerkkejäni ja mikä parasta, se on vielä luomua. 

Pienet söpöt pakkaukset ovat myynnissä ihan yksikseen tai isompina kuuden tai yhdeksän eri maun valikoimissa. Näillä on varsin helppo aloittaa, jos haluat kokeilla jotain uutta, takaan että löydät uusia suosikki makuja. English tea shopin tuotteita löydät isommista ruokakaupoista, kuin myös Sokokselta, Ruohonjuuresta sekä punnitse ja säästä –liikkeestä.
English tea shopin teevalikoimasta löytyy aina vihreän teen lisäksi mustaa teetä sekä minun suosikkejani yrttiteetä. Lempimakuni kaikista teistä ikinä, on ollut jo pitkää English Tea shopin piparminttutee, se rauhoittaa hermoja ja vatsaa mukavasti illalla. Jos olet syönyt liikaa päivällä, piparminttu tee auttaa, en tiedä miksi, mutta niin se tekee. On ihanaa vaihdella erimakujen kanssa, mutta tähän makuun on aina helppo palata.

Ei kommentteja