Kaksi helppoa kampausta pipokeleille

Olen todella kyllästynyt pitämään hiuksiani vain auki, ne takertuvat huiviin kiinni, laukun hihnaan ja pakkasilla ne vielä sähköistyvätkin, varsinkin kun pitää pipoa päässä. Joten iso kysymys kuulukin, mikä voisi olla hyvä hiustyyli pitkille hiuksille, sellainen joka ei näytä rölliltä, kun ottaa pipon pois. 
Sotkuiset letit ovat hyvät ja helpot. Koska pipo sotkee kuitenkin täydellisesti asetellut letit, on hyvä jättää ne huolittelematta. Tee ensin kaksi tavallista siistiä lettiä, kun olet saanut letit valmiiksi löystytä palmikoita, vetämällä silmukoita.

Nypi hiuksia leteistä ulos, jotta vaikutelmasta tulee hieman sottainen. Jos hiuksesi ovat leikattu kerroksittain, voit nyppiä ne lyhimmät hiukset leteistä pois.
Toinen hiustyyli on sotkuinen ala nuttura, sillä päälaella keikkuva nuttura on ihan mahdoton pipon kanssa. Mutta hieman löysän pipon alle alanuttura sujahtaa vaivattomasti ja eikä hajoa, kun pipon ottaa päästä pois.

Aloita nutturan tekeminen ponihännän tekemisellä, tee ponihäntä siihen kohtaan, mihin haluat nutturan tulevan. En käytä hiusdonitseja, sillä tykkään huolettomasta vaikutelmasta hiuksissa. Kierrä hiuksia ponnarin ympäri, niin että saat pallon kaltaisen hiusmytyn aikaiseksi ja kiinnitä nutturan reunat niskaan kiinni pinneillä. Kiinnitä kampaus vielä lakalla ja kampaus on valmis.

Jos hiuksesi ovat mega pitkät, voit letittää hiuksiasi hieman, jotta nutturan kietominen onnistuu helpommin. Voit irrottaa muutamat hiussuortuvat edestä koristamaan kasvojasi.

Ei kommentteja