Ei enää farkkuja!

Kuinka moni muu on fiilistellyt paria viime päivää, kun aurinko pilkahteli taivaalta? Viimeaikoina aina kun on ulos katsonut, on satanut räntää, lunta tai vettä. Harmaus on ollut niin masentavaa, ettei työpäivän jälkeen huvita tehdä yhtään mitään. Parasta olisi hakea kaupasta suklaata ja katsella loppu päivä Netflixiä.

On mielenkiintoista, kuinka sää oikeasti vaikuttaa mielialaan, minun tiistai oli puhtia täynnä, kerkesin tehdä vaikka mitä ja mikä parasta, oikeasti halusin tehdä kaikkea. Asukuvien ottaminen ei tuntunut pakkopullalta tehtävältä, vain oikeasti olin aamulla niin innoissani, kun pääsin kuvailemaan asua aurinkoiseen säähän.

Harmaan kelin lisäksi, olen lopen kyllästynyt farkkuihin. Ne ovat tulleet vedettyä niin monena päivänä jalkaan, että nyt tarvitsen oikeasti jotain vaihtelua, ennen kuin mekkokelit saapuvat. Talvialen aikaan etsin kaupoista erilaisia housuja ja löysin kahdet uudet ruutuhousut. Nämä ovat toiset niistä, nämä ovat ne klassisemman väriset ja aivan ihanat kun yhdistää ne kamelin värisen villakangastakin sekä nauhallisten nilkkureiden kanssa.

Vaikka lämpötila onkin noussut jäätävästä pakkasista, jo nollan tienoille, olen silti rokannut kerrospukeutumista. Nämä ruutuhousut ovat nilkkapituiset, joten ohuet sukkahousut ovat pakko olla näiden alla, mikään ei ole pahempaa kuin palelevat nilkat, paitsi ehkä lumi kengässä.

Avonaiseksi jätetyn farkkukauluspaidan alle olen laittanut harmaan peruspitkähihaisen. Ei ainakaan tule kylmä, jos tuuli sattuu yltymään. Mukaan tietysti vielä hanskat ja pipo, sillä ilman niitä olen tällaistenkin vaatteiden kanssa aivan jäässä.

Haluatko lukea lisää kerrospukeutumisesta? Miten pukeudut lämpöisesti, mutta näytät monenkin kerroksen kanssa vielä tyylikkäältä. Tästä pääset lukemaan vinkkejä kylmille keleille.
Villakangastakki Marc O'Polo / Kauluspaita H&M / Trikoo Marc O'Polo Denim
Housut H&M / Nilkkurit Anna Fields

5 kommenttia

  1. Ihanat housut ja kokonaisuus! En itse oo ollut ikinä kovin suuri farkkujen fani, joten on ollut ihanaa nähdä kuinka paljon kaupoissa on nykyään vaikkapa erilaisia ruutuhousuja!

    VastaaPoista
  2. Ihanat housut ja kokonaisuus! En itse oo ollut ikinä kovin suuri farkkujen fani, joten on ollut ihanaa nähdä kuinka paljon kaupoissa on nykyään vaikkapa erilaisia ruutuhousuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Niin on, se tuo ihan mielettömästi vaihtelevuutta pukeutumiseen varsinkin talvella.

      Poista
  3. Tosi kivat ruutipöksyt. Mie kyllästyin farkkuihin jo kolmisen vuotta sitten. Lopetin housujen käytön kokonaan ja siirryin mekkoihin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Voi että, en millään osaisi lopettaa kokonaan housujen käyttöä, vaikka rakastankin pukeutua mekkoihin. :D

      Poista