lomalla banaanihousuissa


Pääsin tällä viikolla aloittamaan talvilomani, viikon kestävän loman jota olen odottanut jo jonkin aikaa kuin kuuta nousevaa. Ulkomaan matkaa ei valitettavasti ole tulossa, jos olisi, olisin varmasti tuplasti intopiukeana tästä lomasta.

Mielettömän innoissani olen silti, sillä tällä viikolla on laskettelu reissu Tahkon rinteille. Minä kun olen aina ennen lasketellut vain Messilän sekä pääkaupunkiseudun laskettelukeskuksissa. Ellei lasketa mukaan Rukan reissua kun olin aivan napero. En ole 100% varma oliko se edes Rukalla, mutta muistan sen pelottavan istumahiihtohissin. Tämä reissu tulee olemaan some vapaa, tai ainakin yritän irtautua edes hieman somen koukuttavasta maailmasta.




Loman tarpeessa todellakin ollaan ja loma asukin on aivan ihanan pirtsakka. Olen hullaantunut keltaisiin ruutuhousuihini, jotka ovat myös saaneet nimen ”banaani housut”. En tiedä onko housujen nimi sekä ihailu ollut enemmän sarkasmia, mutta ei haittaa, minä rokkaan näillä minun lomani.

Äärettömän mukavat housut voittavat mennen tullen kireät farkut ja pitävät minun jalkani lämpöisinä, sillä näiden alle mahtuvat sukkahousut. Värikkäiden kuviollisten housujen kanssa ei tarvitse kuin yksinkertaisen t-paidan. Itse valitsin sydän printtisen väljän teepparin pehmoisen neuletakin kanssa. Takki vain harteilla ja rento asukokonaisuus on täydellinen.




Takki Hanna & Haucke / T-paita Marc O'Polo / Huivi H&M / Sormus Brother & Sisters / Neuletakki Marc O'Polo Denim / Housut Nelly / Maiharit Marc O'Polo

3 kommenttia

  1. Olin kerran pienellä paikkakunnalla töissä, ja paikka missä jouduin työskentelemään, oli aika viileä. Päätin kävästä paikan ainoassa pikkukaupassa kysymässä, löytyisikö pitkiä kalsareita työhousujen alle lämmikkeeksi. Myyjä totesi että heillä ei ole muuta kuin sukkahousuja, mutta niistä löytyy kyllä varmastikin minulle sopivaa kokoa. Totesin, että en näin miehenä voi sukkahousuja ostaa. Myyjä totesi siihen vaan, että höpsistä. Ei niitä kukaan sieltä housujen alta näe, ja nuo on kuulemma sen verran paksuja, ettei niitä edes erota kalsareista. No niin tuli ostettua sukkahousut ja todettua ne miehillekin sopivaksi lämmikkeeksi. Sinänsä jännää, miksei sukkahousuja yleisesti mielletä unisex alusvaatteeksi, kun tuollaiset paksummat sukkahousuthan näyttää ihan kalsareilta ja sukilta yhdessä ilman saumaa nilkassa ja vähän paremmin istuvana mallina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei vitsi, mieleeni ei ole koskaan juolahtanutkaat, että kyseessä tosiaan on unisex vaate. Sukan varsi on miehillä muutenkin usein pidempi, joten ei sitä edes huomaisikaan, mitä alla oikeasti on. Kiitos, kun jaoit tämän! :)

      Poista
  2. Kyllä siinä ensin tuli itselläkin tosiaan ajatus, ettei näin voi tehdä, ja varmaan olen ainut mies, joka käyttää sukkahousuja. Sitten kun asiaa vähän tutki, niin niitähän löytyy ihan suomestakin myös miehille tarkoitettuna ja myös unisex malleina. Mutta taitaa vaan olla niin, että niiden käyttäjät pitää asian hyvin omana tietonaan. On noita tullut tänä talvenakin kovilla pakkasilla käytettyä jo useamman kerran, kun ne on materiaaliltaan ja istuvuudeltaan paljon paremmat kuin perinteiset miestenkalsarit, joita ei tänä talvenakaan ole kertaakaan ole ollut jalassa. Tässä muutamia linkkejä niin suomalaisille kuin myös ulkomaalaisille sivustoille, mistä löytyy miehille tarkoitettuja sukkahousuja. Jos valmistajia ja myyjiä on näin paljon, niin kyllä käyttäjiäkin täytyy olla.
    https://ferillo.com/tuote-osasto/miesten-sukkahousut-ja-leggingsit/
    https://www.lumingerie.fi/miesten-sukkahousut-musta
    https://www.pinkmonkey.fi/fi/tuoteryhma/465484
    https://www.laatulisko.fi/verkkokauppa/MIESTEN-SUKKAHOUSUT-c32903764
    https://www.wolfordshop.fi/sukkahousut-sukat/unisex
    https://www.emiliocavallini.com/en/men/mantyhose-tights-for-men/
    https://www.amazon.com/s?k=mantyhose&ref=nb_sb_noss_2
    http://www.glieberman.com/
    https://iseeyourlegs.com/en/

    VastaaPoista