Uusi hiusväri, joka antaa leikkiä sävyttävillä hiusmaskeilla

Kävin pitkästä aikaa taas kampaamossa alkuviikosta hemmottelemassa itseäni ja laittamassa hiukset kuosiin. Olen todella laiska varaamaan kampaaja aikoja ja yleensä käynkin laitattamassa hiuksiani pari kertaa vuodessa. Ei tämä minua oikeastaan haittaa, säästänpähän rahaa sillä, kyllähän me kaikki naiset tiedämme, ettei kampaajalla käynti mitään halpaa ole. Onneksi olen pysynyt sellaisissa hiusten sävyissä joista ei juurikasvu juurikaan näy. Tai ainakaan ei huuda kilometrinpäähän, että hei minä en ole käynyt vähää aikaa kampaajalla. 

Onneksi on keksitty hiusmaskit tuomaan kiiltoa ja sävyttämään hiukset takaisin kauniin sävyisiksi. Tein syksyllä postauksen omasta suosikki maskistani, joka palautti pesun yhteydessä kirkkaan kuparin ja oranssin latvani takaisin. Jos hiusmaskeilla leikki ja freesailu kiinnostaa, löydät jutun tästä

Nyt hiusvärini on hillitympi hunajan ja kuparin sävyinen, vaikka näissä kuvissa näyttävätkin tummemmilta, luonnonvalossa hiuksen sävyt pääsevät aina paremmin oikeuksiinsa. Tämä hiusväri on siitä loistava, että voin silti leikkiä sävyttävien hiusmaskien kanssa.

Neuletakki Only / Trikoo Marc O'Polo / Hame Mango / Nilkkurit Marc O'Polo

2 kommenttia

  1. sulla on kyllä nätin väriset hiukset :) täällä kans toinen joka on laiska käymään kampaajalla.. edellisestä käynnistä taitaa olla melkein 2 vuotta :'D yleensä tulee aina itse leikattua ja värjättyä kun on niin simppeli hiusmalli :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Harrastan kanssa tota itse leikkaamista ja värjäystä, pääsee joskus niin helpolla :D

      Poista