Back to school asuinspistä x3

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Kuinka monen paluu koulunpenkille tai töihin on jo alkanut? Vaikka itse vielä lomailenkin täyspäiväisestä työstäni, on hauskaa etsiä jo valmiiksi pientä inspistä tulevaan arjen pukeutumiseen. En tiedä olenko ainoa, mutta välillä kivojen asujen löytäminen innostaa minua palaamaan arkeen.

Aamulla pienesti laittautuminen on mukavaa, pitkän loman jälkeen sitä rupeaa jo kaipaamaan. Aika harvoin sitä loman aikana on tullut meikattua tai panostettua muutenkaan ulkonäköön, varsinkaan jos meinaan viettää päivää vain kotosalla tai ulkona kirjaa lukien.



Ruutu on isossa huudossa tänä syksynä ja muutenkin täynnä maanläheisiä sävyjä. Yksinkertainen rento asu syntyy keltaisesta samettihameesta ja simppelistä printti t-paidasta. Yhdistä keltaisen kanssa jokin toinen väri, esimerkiksi syvä punainen sopii kauniisti okran keltaisen värin kanssa.

Täydellisen kokonaisuuden saat, kun vedät saman sävyiset sukat jalkaasi kun takkisi.  Asu näyttää aina laitetummalta, kun sama väri toistuu useamman kerran asussa. Oli se sitten niinkin pieni osa asua kuin sukat. Tiesitkö, että sukat ovat isossa trendissä? Sukan varsi saa näkyä katukuvassa ja saavat mieluusti olla värikkäät tai printilliset. 

Töihin tai kouluun voit mennä myös näillä alemmilla kokonaisuuksilla. Ensimmäisenä tulee rento kokonaisuus; keltainen muhkea neule sopii hyvin tiukemmankin hameen kanssa. Kylmempinä päivinä, voi heittää harteille jo harmaan ruututakin ja jalkaan voi vetäistä harmaat polvisukat.  Hiuksiin voit vielä kietaista hameeseen sointuvan pienen huivin, voit kietoa huivin hiuspannaksi tai sitoa sen nutturan tai ponihännän ympärille.


Viimeinen asu on siistimpi, ehkä suosittelen laittamaan sen enemmän töihin, tämä asu sopii myös loistavasti after workeille. Tumma burgundin sävy toimii niin paitapuserossa kuin neuletakissa, ehdottomasti yhdessä. Näiden yksiväristen kavereiden kanssa voit yhdistää polveen yltävän printtihameen ja jalkaan sirot korkokengät. Vyötäisille voit kietoa vyölaukun tai  voit kietoa sen myös olallesi jos laukku vyötäisillä tuntuu mielestäsi epämukavalta. Pistä vielä trendikäs hattu päähäsi, niin olet valmis tulevaan syksyyn. 

 Näen niin nämä asukokonaisuudet tämän syksyn katukuvassa. Takeaway muki vain käteen ja ehkä jopa hyvä kirja kainaloon ja voit astella tyylikkäästi keskustassa loppukesää fiilistellen. Jotenkin mieleni ailahtelee syksyn ruskaan kun kuvittelen pukevani nämä asut päälleni. Toki ruskaa ei tarvita, sillä viilenevät päivät ovat täydellisiä heittää neule tai nahkatakki päälle.

Ei kommentteja