My day / Työtreffit, kuvauksia ja leffaa kynttilämeressä

9:00
Hyvää huomenta! On aika nousta ylös ja lähteä aloittamaan päivää höyryttämällä tämän päivän vaatteet kuntoon. Kuumassa kylppärissä on varsinkin höyryttämisen jälkeen tukalaa olla, mutta koska meikit ovat siellä, pitää minun vielä hetkeksi jäädä kylppäriin.

Olen innostunut viimeaikoina kovasti oranssin sävyisestä luomiväristä, se tuo niin mieleen syksyn. En tiedä saisiko vielä fiilistellä syksyä, mutta minä taidan silti ottaa jo varaslähdön.



Olin todella tyttömäisellä päällä tänään ja valitsin asukseni aika koulutyttömäisen asun. Ihana uusi Marc O'Polon a-linjainen ruutuhame on aivan täydellinen. Yhdistin sen valkoisen basic t-paidan kanssa ja harteille vedin raidallisen jaukun. On hauskaa yhdistellä paria eri printtiä sekaisin. 


Jakku H&M / T-paita Vero Moda  / Hame Marc O'Polo /
 Kaulakoru Glitter / Maiharit Marc O'Polo

10:00
On aika lähteä ottamaan asukuvia; ensin pieni asukuva setti pihalla auringon paisteessa ja sen jälkeen pientä kuvausjärjestelyä parvekkeella. Tykkään tehdä kivoja flat lay kuvauksia, tuotteiden ja kuvausrekvisiitan asettelu on hauskaa puuhaa.



12:00
Sovimme ystäväni kanssa pienet kahvittelu työtreffit Kaaren Coffee Houseen. On hauskempaa tehdä hommia yhdessä, kuin yksin vaikka teemmekin aivan eri hommia. Ympäristön vaihto motivoi aina enemmän keskittymään, kotona helposti keksii aina jotain parempaa tekemistä.

Nyt on hyvä hetki kirjoitella blogi juttuja hieman enemmän, jotta ensi viikon voin lomailla aivan kokonaan. Ei blogia, ei töitä ja ehkä jopa ilman somea.

15:00
On aika palata kotiin, syödä eilistä makaronilaatikkoa ja katsella muutama jakso Frendejä. Hion vielä muutaman postauksen loppuun ja voin aloittaa lukemaan kirjaa. Ehkä avaan vielä suklaalevyn, sillä karkkihammasta hieman kolottaa.


18:30
Aika laittaa tietokone kiinni ja lähteä hakemaan hieman raitista ilmaa. Tykkään kesällä lähteä kävelemään lähimetsääni, nauttimaan raikkaasta ilmasta ja luonnon maisemista. Kuuntelen yleensä samalla eri cover bändien musiikkia, fiilistelen ja joskus olen jopa jäänyt tanssahtelemaan tienvarteen.

Kotiin päin tullessani kävin kaupan kautta hakemassa itselleni lehden luettavaksi. En ole varmaan vuoteen ostanut muotilehteä, vaikka joskus minulla oli niitä aina tilauksessa. On ollut helpompi ostaa irtopainoksia, vaihdella eri lehti merkkien välillä ja usein olenkin ostanut Brittiläisen Elle lehden, Glamourin tai Voguen suomalaisten lehtien sijaan.

Kävelin lukemaan lehteä kalliolle, katsomaan samalla auringonlaskua ja herkuttelemaan sipseillä (tämä oli pelkkä heräteostos, kun ”jouduin” kävelemään sipsihyllyn ohi). Lukiessani lehteä ajattelin tosiaan, että voisin taas laittaa tilaukseen tulemaan luettavaa. Miellän oikeiden lehtien selaamisen paljon kivemmaksi kuin digilehtien. Olen varmaan liian vanha, mutta lehdet ja kirjat pitävät olla konkreettisia kirjoja. 

21:00
Kiitos kun tulit päivääni mukaan. Nyt rupean katsomaan elokuvaa Jenny's wedding kynttilän valossa. Lasillinen valkoviiniä ja hömppäelokuva tekevät illasta täydellisen.
Hyvää yötä!

2 kommenttia

  1. Hei olipa muuten sopivaa asuinspiraatiota näin alkusyksyyn, en ole tajunnutkaan vielä ottaa kesän jäljilta käyttöön ruutuhamettani. Nyt ei kun tuumasta toimeen ja kaappia kaivelemaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että nappasi! Parasta aikaa käyttää hameita, kun ei tarvitse käyttää vielä sukkiksia :D

      Poista