Hempeä sisustus


*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Keväällä iskee aina jossain kohtaa kunnon sisustus buumi. Haluan aikaan hempeän kodin, joten vaihdan keveät verhot, värikkäät sohvatyynyt ja sänkyyn valitsen pellavalakanat. Parveke on myös puunattu ja pöytätasoilta löytyy erilaisia ruukkuja, lyhtyjä sekä kynttiläpurnukoita. Olen myös viritellyt muutama vuosi sitten lampun parvekkeelleni, jotta iltahämärällä näen vielä lukea ulkona kirjaa.

Kurkkasin tylsyyksissäni Jotexin verkkokauppaa ja etsiskelin sieltä uusia sisustus esineitä omaan kotiin. Olen tykästynyt kovasti tauluihin, sillä niitä vaihtamalla koko huone näyttää erilaiselta. Nämä kaksi oli ehdottomasti suosikkini; sumuinen Big Ben ja hempeä punertava kukka. Kuvat ovat todella yksinkertaiset, joten ne sopivat myös värikkäämpään sisustukseen.


Parveke tarvitsee tietenkin valoja. Kynttilöiden lisäksi olen ripustanut ikkunaan aurinkokennovalot, jotka kätevästi syttyvät palamaan, kun ilta hämärtyy. Näistä saa parvekkeesta ihanan tunnelmallisen.

Silmääni osui myös verkkokaupasta puinen lampunvarjostin. Hieman harmittelin, ettei minulla ole omalla parvekkeellani mitään rustiikista ja ruskeaa. Joten tämä kaunokainen ei valitettavasti omalle parvekkeelleni tällaisenaan sovi. Löysin tosin sivustolta samanlaisen mustan lampunvarjostimen ja nyt kovasti pähkäilen pitäisikö se minun hankkia.

Vaikka et uusisikaan koko asuntoasi, pienillä jutuilla saat silti uudistettua kotiasi hieman erinäköiseksi. Vaihtaessasi kirkkaat sävyt pastillisiin ja herkkiin sävyihin, muuttavat ilmettä kovasti. Tai jos kotisi on kovin mustavalkoinen, seinälle ripustettu pieni väripilkku ei riko yksinkertaista kokonaisuuttasi. Anna itsellesi lupa leikkiä kodin sisustuksella.

Ei kommentteja