Vaatekaapin varmin klassikkosetti


Viime viikolla käytin aivan ihanaa asusettiä; klassista ja rentoa. Varmin klassikko duo on ehdottomasti kauluspaita ja palmikollinen puuvillaneule, sen klassisempaa settiä ei taida olla. Tai ehkä voiton vie kauluspaita ja bleiserin yhdistelmä.

En halunnut laittaa mitään liian siistiä päälleni, joten siniset farkut loivat täydellisen kokonaisuudet. Tällä setillä voi mennä moneen paikkaan: töihin, kouluun, sukulaisille, ystäviä tapaamaan tai ihan vain kotioloihin. Tai niin minä käytin tätä tuona päivänä, kotona oleskeluun.

Jos tennareiden tilalle vaihtaisi nudet avokkaat tai ballerinat, olisi tyyli paljon siistimpi. Sellainen millä voisi helposti lähteä ystävien kanssa lasillisille tai töihin jos virallisemmassa työssä olisi casual Friday. Mutta tennareiden ja vihreän parkatakin kanssa setistä muodostui rennompi, oikein sopiva arkisempaan oleiluun. 




Kotioloissa tällä setillä on menty. Tehtävälistalla on ollut blogipostauksien väsäilyä, kuvien muokkailua ja sähköposteihin vastailua. Kahvia on juotu ehkä vähän liikaakin, mutta tehtävälista on ainakin pienentynyt.  Olen huomannut että saan paljon enemmän aikaiseksi kun panostan päivän asuuni.

Jos hengailisin päivät pitkät aamutakissa ja pyjamassani, en olisi varmaan päässyt ylös sohvalta mihin olisin pehvani laskenut aamukahvini kanssa. Telkkarissa pyörisi edelleen Will & Grace uusinnat ja ihmettelisin kuinka kello onkin jo kolme. 

Kauluspaita Marc O'Polo / Neule Lexington / Kello Topshop / Farkut Marc O'Polo
Takki Asos / Tennarit Marc O'Polo

Ei kommentteja