Väkinäiset uudenvuoden lupaukset vai inspiroiva mood board vuodelle 2019


Minun vuoteni ei alkanut aivan, kuten kuvittelin. Olin kovin motivoitunut lähtemään salille treenaamaan uutta treeniohjelmaa viime viikonloppuna, mutta ei, sain kuumetta reilun 38 astetta. Joten viime päivät olen vain makoillut kotona kuumeen kourissa. Katsonut televisioita apaattisena ja vaihtanut sen välillä Harry Potter kirjan lukemiseen ja juonut litra tolkulla vettä ja teetä.

Pikkuhiljaa rupeaa ajatuskin kulkemaan ja ajattelin listata hieman tavoitteita tälle vuodelle. Ehdottomasti toivon hyvää terveyttä, en todellakaan haluaisi tulla kipeäksi enää uudelleen vuonna 2019. Luultavasti tämä on toive ajattelua, joten toivon, että seuraava flunssa iskisi vasta syksyllä.
Kuvat: Pinterest

Terveys ja hyvinvoinnin saralla, toivon parempaa kuntoa, hieman kiinteytystä vatsan seudulle sekä ehkä tämä voisi olla se vuosi, kun saisin spagaatin tehtyä uudelleen. Jos oikein muistan, sain sen viimeksi tehtyä neljä vuotta sitten.

Näiden lisäksi tahdon tehdä kovasti töitä, kehittyä töissäni ja ottaa vastaan uusia haasteita. Uskon, että jokunen unelma käy tänä vuonna toteen ja kuinka upeaa olisi, jos se olisi matka kohti minun unelma kohdettani, New Yorkia. Vielä ei ole matkaa varattuna, mutta eiköhän johonkin suuntaan maailmaa tänä mimmi lähde jossain vaiheessa tänä vuonna.

Jos uudenvuoden lupaukset tuntuvat liian väkinäisiltä, kokeile mood boardin luomista aikakausilehdistä leikkaamalla ja liimalla paperille tai Pinterestin kuvista rakentamalla. Sen tekeminen on oikeasti hauskaa ja voi vähän kuvien avulla listata pieniä unelmia ja tavoitteita tulevaan vuoteen. Voit pitää mood boardia tietokoneen taustakuvana, jolloin se inspiroi sinua aina kun aloitat kouluhommien tai vaikka työsähköpostien lukemisen koneella.

Ei kommentteja